!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

29cm Amuzant Freddy Mănușă de Halloween Rochie Fancy Costume Recuzită Favoruri de Partid Consumabile Accesorii Cadouri Creative Părți Decor

Oferta
Pret redus
Noile colecții

29cm Amuzant Freddy Mănușă de Halloween Rochie Fancy Costume Recuzită Favoruri de Partid Consumabile Accesorii Cadouri Creative Părți Decor

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t9728

Etichete: freud masca, freddy krueger mănușă sta, freddy krueger putere manusa, freddy krueger bijuterii, cosplay freddy krueger, cosplay freddy, freddy krueger masca, freddy cuțit manusa, freddy krueger masca manusa, freddy fata.

In stoc
13.46lei 29.94lei

Descriere: Foarte amuzant mănușă pentru costum de halloween Poate fi un set de elemente de recuzită pentru a purta la halloween,carnaval,bal mascat,sau alte petreceri

Caietul de sarcini: Material:PP Culoare:Ca spectacol cinematografic Dimensiune:Aprox.29*15 cm

Pachetul Include: 1 x Rochie Fancy Manusa

Livrare:

1.Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare.

2.Am doar navei în scopul de a confirma adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare,sau puteți lăsa un mesaj pentru a face clar unde vrei să-l trimiteți.

3.Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude week-end și de vacanță.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

4.Dacă pentru prețul total

5.Costul de transport nu include orice import taxs,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

6.Normal "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" timpul de transport nevoie de 25 la 60 de zile.

Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele ,vă Rugăm să nu deschizi disputa , vă Rugăm să ne Contactați !vom extinde termenul de livrare Pentru tine .

7.Dacă ai nevoie din plin de urmărire ,vă Rugăm să alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail "sau "Timisoaramasaj.ro Standard Mesthod", și se adaugă bani pentru urmărire.Acesta va trimite repede la tine.

Feedback-ul

1. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.

2. Ne străduim pentru a câștiga un rating de 5 stele de la fiecare achiziție.Atunci când primiți achiziția dvs., vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv dacă vă mulțumiți cu produsul.

3.Dacă era ceva nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.

Mai nou sosit, te rog

  • Ocazie: HALLOWEEN
  • model: Culoare Solidă
  • Nume De Brand: OLOEY
  • Material: PP
  • Numărul De Model: YH-461566
  • Dimensiune: Approx.29*15cm

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!