!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Lemn De Titularul De Hârtie Igienică Triunghi Rola Raft Țesut De Depozitare Rack De Perete Montate Prosop De Bucatarie Rack Țesut De Depozitare Baie

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Lemn De Titularul De Hârtie Igienică Triunghi Rola Raft Țesut De Depozitare Rack De Perete Montate Prosop De Bucatarie Rack Țesut De Depozitare Baie

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t9517

Etichete: logo-ul de hârtie igienică, toaletă sistemelor de încălzire, suport, bambus suport prosop baie, ambarcațiuni din lemn, titularul de hârtie igienică câine, raft lemn, subțire de hârtie igienică, donkey roll, diy din lemn, baie raft de lemn.

In stoc
35.10lei 41.29lei

Din Lemn, Hârtie Igienică, Șervețele De Perete Montate Prosop Rack Triunghi Prosop Țesut Raft Baie De Decorare

Caracteristici: Material: lemn de fag, geometrice triunghi design titularul de hârtie igienică.Simplu mobilier de baie adaugă un aer profesional al serviciilor stil țară la baie și vă oferă un sentiment minunat.

Ușor de instalat: Ușor, convenabil, curat și să mențină, amprenta mici.Include standard montare cu suruburi expuse și dop de lemn.

Wallmounted suport prosop de hârtie: Locul prosoape de hartie la indemana in bucatarie, baie, camera de meșteșug sau de zona de lucru.Montat pe perete design arată foarte bine peste tot!Inclus hardware: Include tot ce este necesar instalarea de hardware pentru confortul dumneavoastră.Găuri și montat pe perete.

Aplicabile locuri: hoteluri, restaurante, pensiuni, restaurante, cladiri de birouri, birouri, baruri, KTV, școli, biblioteci, toalete publice, de familie, toalete, etc.

Caietul de sarcini:

Numele: Suport Pentru Șervețele

Material: fag + piele

Culoare: Jurnal de culoare

Dimensiune: 18*20 cm/7.09*7.87 în

Lista De Ambalare:

Suportul Pentru Rola De Hârtie*1

  • Material: Lemn

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!