!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

100 silabe vată de zahăr a CONDUS muzica Masca Marshmello cu masca de Halloween mascaradă măști de cosplay cosplay airsoft masca

Oferta
Pret redus
Noile colecții

100 silabe vată de zahăr a CONDUS muzica Masca Marshmello cu masca de Halloween mascaradă măști de cosplay cosplay airsoft masca

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t8915

Etichete: adult only, masca horror, politice cosplay masca, luptă masca de fata, airsoft rimel, dj marshmello masca, Muzica jucărie, helloween, casca arshmello marshmello, dj marshmello.

In stoc
48.52lei 49.51lei

Stimați clienți, dacă aveți nevoie pentru a cumpăra în vrac, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj.Noi va oferim cea mai mare reducere.

Design Ergonomic, cu un singur vent, respirabil, confortabil de purtat, folosind materiale ecologice demontare

Masca greutate: 81G

Flash mode: normal luminoase-slow flash-flash

Putere mod de alimentare: 2 baterii No. 5, cu excepția

De conducere tensiune: 3V

În vârstă de personalitate de presă, vrei mereu să fie diferite, fie la petreceri, dansuri, sau bara de nopți, vrei să fii cel care straluceste.Dar Flash Oraș Technologies a lansat personalizate Petrecere de Halloween led-uri fantoma pas masca, care vă oferă un control unic de întreaga scenă.În același timp, EL rece-lumina luminos masca are o bună rezistență la șocuri și nu apar luminoase din orice impact extern.Puteți fi siguri că acesta poate fi utilizat.În același timp, Flash EL rece-lumina luminos fantomă pas de dans masca posibilitatea de a imprima logo-ul și pot fi personalizate in diferite forme.Este o foarte bună publicitate mobile de transport. !În epoca de individualitate, avem nevoie de frig fantomă pas de dans masca de intermitent oraș pentru a interpreta; în epoca de moda, avem nevoie de EL masca de intermitent oraș pentru a interpreta!!În același timp, acesta poate fi folosit cu intermitente EL ochelari, EL stralucitoare haine, emițătoare de lumină cravată, emițătoare de lumină pălărie și alte produse, care va face parte și dans ochi-prinderea.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

Dacă nu ești mulțumit cu produsele noastre, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare.

Va garantam ca vom 100% rezolva orice problema pentru tine.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plățile.

  • culoare: Coajă Albă, Diverse Culori Luminiscente
  • Nume De Brand: SONGYI
  • Material: EVA
  • Ocazie: HALLOWEEN
  • Tipuri de elemente de recuzită: Masca
  • Tip: Grimasă
  • Masca Material: PVC
  • Grupa De Vârstă: Copii
  • Acoperi Zona: Fata Complet
  • Ambalare: OPP
  • Origine: NC(de Origine)
  • număr produs: MJ025

2021-02-05 thanks
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!