!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Brandon Săbii Manual Lustruit Katana Din Oțel Carbon De Înaltă Lut Temperat Japoneză Sabie De Samurai Full Tang Formare Cuțit, Katana

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Brandon Săbii Manual Lustruit Katana Din Oțel Carbon De Înaltă Lut Temperat Japoneză Sabie De Samurai Full Tang Formare Cuțit, Katana

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t8684

Etichete: cuțit samurai, cuțit, sabie de samurai jucărie, anime, sabie katana, han jian sabie, fluture cuțite antrenor, mare pendent, kirito sabie, demon slayer kimetsu nu yaiba cosplay sabie, japoneze tanto.

In stoc
2 163.01lei 2 637.80lei

Lungime totală : 103cm/40.6 inch material Lamă : Oțel Carbon de Înaltă Lut Temperat, parte lustruit

Lungimea lamei : 70cm/27.6 inch Tsuba : Alamă

Mâner lungime : 26cm/10.24 inch Habaki : Alama (SJ logo-ul gravat)

Latime lama : 3,2 cm/1.25 inch Seppa : de Înaltă Calitate din Alama

Lama grosime : 0,7 cm/0.28 inch Menuki: Alamă

Tang : Full tang Fuchi&Kashira : Alamă

Sânge groove : Nu hi Ito : Sintetic mătase

Claritatea: Sharp Sageo: Sintetic gros de mătase

Rayskin: Autentic rayskin Saya: Hard lemn , asamblate cu un set complet corn reale accesorii

LAMA: este 1095 oțel carbon de lut temperat lama.Lama a fost lustruit de metoda Japoneză.Argila temperament procedura este foarte complicată, și modul în care folosim este vechi de lut temperament ambarcațiuni.lama va fi pus deoparte ca 2, una este partea din spate a lamei, iar celălalt este marginea tăiată parte.partea din spate va fi lipi cu lut și cealaltă parte va fi acoperită de praf și alte amestec care este protejată ca o rețetă secretă.pentru diferite grosimi de partea din spate a lamei și marginea tăiată parte,și diferite de lut și noroi în amestec,atunci când lama de răcire să fie aceeași temperatură scăzută, în același timp, după încălzire de temperatură ridicată,care este motivul pentru care lama are un radian,și există un lut temperament val linie.Shitaji togi procesul De lustruire este împărțit în două etape: Shitaji togi (Fundația lustruire) și Shiage togi (Finisaj lustruit).Shitaji togi seturi de geometrie a lamei.Shiage togi este etapa care pune mirrorlike termina pe o lama; cele mai notabile diferențe între aceasta și etapa anterioară sunt ca pietrele sunt de o dimensiune considerabil mai mică, și că lama rămâne staționar, având loc abrazive și instrumente mutat peste ea.În această etapă, o lama este lucrat cu migală pe secțiune cu secțiune, folosind subțiri felii tăiate din principalele pietre.Dupa aceasta se face, lama va fi în continuare ușor dezechilibrat, și este corectată cu un special nugui amestec care o reglează.Această etapă este, de asemenea, unde yokote linie este adus afară; ea poate fi artificială sau în urma liniei existente (mai des decât nu cu toate acestea, ele sunt, de obicei, pierdut în prealabil o lustruire etapă).Ultimul pas major implică pe deplin lustruire partea din spate și părțile laterale.Procesul de finisare aduce și îmbunătățește toate detaliile de o lamă, astfel încât acestea sunt ușor vizibile pentru observație și analiză, care implică rezultatele care trebuie să fie liber de orice imperfectiuni vizuale.Această lamă vine cu o lungime completă Tang care îmbunătățește puterea de sabie.aceasta sabie este suficient de puternic pentru a trece printr-un gros de bambus copac cu o singură lovitură încă destul de ascutite pentru a felie de hârtie.

TSUKA: La Tsuka (mâner) este realizat din lemn de esență tare(mai larg la cele 2 capete și mai subțire în mijlocul mânerului), înfășurată strâns peste Reale Samegawa (Ray piele) cu sintetic s ilk Ito.La Fuchi (maneca) și Kashira (buttcap) sunt realizate din alama.Tang de sabie este asigurată de două Mekugi (cuie).Două Menuki (ornamente) sunt pe fiecare parte a Tsuka.

TSUBA: "tsuba" este folosit pentru a proteja mâna de alunecare pe lamă în timpul tirant.

HABAKI(lama de guler): este o bucată de alamă de construcție.principalul punct de habaki este de a face saya strâns cu lama,asa este normal, dacă nu există zgârietură.

SEPPAS(spacer): Două Seppas asigura Tsuba( dacă tsuba nu este atât de strâns după o lungă perioadă de timp,se poate desface sabia și a pus mai seppas acolo.

SAYA: saya (teaca) sabiei este din lemn tare, legat cu o grosime de Sageo și de a asambla cu un set complet corn reale accesorii.

Cald Prompt 1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare.Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri.Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra.Vă mulțumesc ! 2. Imaginile ne arată sunt 100% Reale Obiect Fotografie . 3. Ca toate săbiile noastre sunt pe deplin realizate manual, 1`2 cm diferă pot fi existat. *Pachetul include: 1.asamblate sabie cu saya 2.o sabie sac (culoarea este trimis de aleatoriu,gratuit, cadou, nici o garanție de returnare sau de schimb) 3.un strat de două sabie stand 4.o sabie cutie

Aveți posibilitatea să proiectați propria sabie.Doar vă rugăm să ne lăsați o notă despre accesorii cerințele și vom pregăti săbii în funcție de nevoile dumneavoastră.

Gratuit Alamă Tsuba pentru Alegerea

Gratuit Ito pentru Alegerea

Gratuit Gros Sageo pentru Alegerea

Gratuit Rayskin pentru Alegerea

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2`5 zile lucrătoare pentru a pregăti sabia dacă nu există personalizare despre asta.Mai mult timp va fi necesară în cazul în care sabia este personalizat.

2. Toate săbiile vor fi expediate prin EMS.Acesta este singurul mod de transport care poate livra săbii.

  • Claritatea: Foarte sharp (gata de luptă)
  • Modul De Numărul: LQ1611S04
  • Tsuka material (mâner): sintetice, mătase ito+real rayskin+fitinguri din alama
  • Utilizare: Iaito/tăiere practică/display/cospaly/home decor
  • Caracteristică Regională: JAPONIA
  • Stil: Arta Populara
  • Tsuba material (paza): alamă de înaltă calitate tsuba
  • Material: Metal
  • Lama Tip: lama full tang
  • Nume De Brand: Brandon Săbii
  • Materialul Lama: 1095 din oțel carbon de lut temperat
  • Tema: Sport
  • forjare techonology: Manual complet lustruit
  • Tipul de sabie: Japoneză samurai sabie katana

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!