!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Norklmes Inteligent Wifi Ventilator de Tavan Comutator de Lumină,Tuya Inteligent APP de Viață,Diferite de Control al Vitezei, de Lucru cu Alexa, Google Acasa UE/SUA

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Norklmes Inteligent Wifi Ventilator de Tavan Comutator de Lumină,Tuya Inteligent APP de Viață,Diferite de Control al Vitezei, de Lucru cu Alexa, Google Acasa UE/SUA

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t86114

Etichete: 4g netcom, fan controler de viteză de locuințe, comutator ventilator, aur rack de vin, pololu, viața inteligentă, 4 Gang Switch, fan controler de viteză 3wire, 4 gasca smart switch, fan smart switch.

In stoc
158.19lei

WiFi Inteligent Ventilator de Tavan Lumina Comutator de Perete, de Viață Inteligentă/Tuya de la Distanță APP Cronometru și Numărătoare inversă Diferite de Control al Vitezei, Compatibil cu Alexa si Google Acasa Nu Butucului impusă de Norklmes

Rezumat:

Wi-Fi Smart Fan Comutatorul de lumini este în măsură să controleze ventilator si lumina separat oricând și de oriunde, fără fir, prin utilizarea existentă de rețea Wi-Fi acasă.Nu hub este necesar, mai ușor de utilizat și ușor pentru a înlocui tradiționale switch-uri direct.Telefon mobil Smart Viata APLICAȚIE de comandă și control tactil sunt ambele disponibile.

Caracteristici Principale:

[Control peste tot] - Activa și dezactiva dispozitivele dvs. prin intermediul inteligent APP de viață.

[ Voice Control] - Compatibil cu Amazon Alexa, Google acasa, handsfree de a gestiona dispozitive cu comenzi vocale.Nu hub necesare și ușor de instalat.

[ Funcția de sincronizare ] - Setați timp, prin intermediul app gratuit și de a activa și dezactiva în mod automat, în orice moment.Pune-l si uita-l!Puteți activa on/off ventilator si lumina pe propriul calendar, sau pentru a seta o numărătoare inversă la rândul său pe/de pe ventilator si lumina de la 1 min la 60 de minute, prin intermediul smart life "app".Între timp, în cazul în care adormi când ventilator sau lumina este încă de lucru, stabilind o numărătoare inversă este o alegere înțeleaptă și mai mult de economisire a energiei.

[Fan și lumină controlate Independent]: puteți folosi atât de telefon și atingeți de control pentru a activa/dezactiva ventilatorul și lumină, pentru a regla viteza ventilatorului separat.De exemplu: lumina poate fi oprit în timp ce ventilatorul este de lucru.

Speciffication:

Nume: WIFI Inteligent Lumina Comutator Ventilator

Wireless: WiFi 2.4 G

APP descărcare: Tuya.De viață inteligentă.

Conținutul Pachetului:

1. WiFi Inteligent Lumina Comutator Ventilator(1Pack)

2. 2*Șuruburi

3. Ghid de instalare rapidă

Notă:

*După oprire, instalați comutatorul.

1.Acest smart switch necesită un fir neutru în cutii de comutator pentru a funcționa corect.

2.Verificați caseta de mărime se potrivește sau nu înainte de cumpărare;

3.Monitoare diferite va afișa diferite efecte de culoare, produsul este supus produsul real primit.

4.Funcția de afișare în descriere este numai pentru referință, vă rugăm să folosiți și stabilit în funcție de situația reală.Aplicația poate fi actualizat, display efectul va fi diferit.

Răspuns:

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, și ne va fi de ajutor pentru tine mai devreme.

Pentru că există o diferență de timp, vă rugăm să fie pacient, vă mulțumesc.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea tuturor de evaluare de cinci stele, care este foarte important pentru noi.Multumesc.

WiFi Smart Fan Comutați folosește-l pentru a începe de viață inteligentă

Viața inteligentă Tuya de Control de la Distanță de la distanță de control de switch-uri de unde vă aflați, chiar și atunci când sunt în afara.Hands-free Control Vocal mâini Libere prin intermediul ușor de control vocal cu Alexa si Google Asistent.De exemplu, Alexa deschide ventilatorul.Alexa a regla viteza ventilatorului la 80%.

Funcția Timer setare Calendarul și numărătoarea inversă opțiuni.Capacitiv Touch Sensing Un control tactil, care se simte ca un smartphone.Notă:lumina de Control&fan separat,de exemplu:turn on/off lumina sau ventilator separat, control al vitezei ventilatorului.Împușcat și Dimensiuni Contactati-ne satisfactia Clientilor este cel mai bine pentru noi.Orice problemă poate fi rezolvată prin comunicare.Multumesc.

Livrare: - tu ar trebui să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare.(Dacă sunteți din Rusia, vă rog lăsați-vă numele complet.Acest lucru este foarte important) - Produsele vor fi expediate în termen de 7 zile lucrătoare după plata. - Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul ePacket / China Post Air Mail / DHL / TNT / EMS. - Vă rugăm să verificați următoarele elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.vom confirma și de a oferi o soluție.Garantie: -1 ani garanție producători; - un disfuncționalități problemă ar trebui să fie depusă în termen de 10 zile lucrătoare după ce produsul este livrat; - Transferurile ar trebui să fie prezentate în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.Contactați-ne: - dacă doriți să plasați un ordin de mare pentru en-gros, vă rugăm să ne contactați. - Dacă doriți să comandați mai multe elemente (≥1500usd), vă rugăm să ne anunțați în avans.Societatea noastra va poate oferi reduceri suplimentare.Răspuns: - Orice feedback de la tine va fi apreciat.Dacă sunteți mulțumit de serviciile și produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele. -dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, și ne va fi de ajutor pentru tine mai devreme.Vă rog, să acorde o atenție.Notă: - taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în costurile de transport. - cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele suplimentare suportate (dacă există).

  • Certificare: CQC
  • Numărul De Model: MKS-CM-W1T
  • Nume De Brand: Norklmes
  • Modul De Conectare: Linie Neutru, Live Linie
  • Utilizare pentru: ventilator lumina
  • Caracteristici: Fan
  • Tip Comutator: Touch On/Off Comutator ventilator lumina
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Wi-Fi Gratuit Protocol: IEEE 802.11 b/g/n
  • Control vocal: Amazon Alexa/start Google
  • Funcția: Perete Ventilator Comutator De Lumină Ecran Tactil
  • App: Tuya / Smart Viata
  • De viață mecanică: 100.000 de Ori de Funcționare
  • Tensiune: AC 100-240V 50/60HZ
  • Mediu De Operare: -30~70 grade celsius; mai puțin de 95% RH
  • Dimensiune: 86mm*86mm*34mm
  • Curent: 3A
  • Garanție: 1 An
  • Material: Plastic
  • Material Panou: Temperat De Cristal Panou De Sticlă
  • Standard Wireless: Wifi 2.4 GHz
  • Distanta de transmisie: infinity

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!