!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

H. 265 8CH 5MP aparat de Fotografiat CCTV, Sistem Wireless POE NVR Kit Exterior Impermeabil 5MP Audio Camera POE IP de Securitate Sistem de Supraveghere

Oferta
Pret redus
Noile colecții

H. 265 8CH 5MP aparat de Fotografiat CCTV, Sistem Wireless POE NVR Kit Exterior Impermeabil 5MP Audio Camera POE IP de Securitate Sistem de Supraveghere

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t8341

Etichete: camera de secur, camera cctv kit sistem de securitate, 6 cctv aparat de fotografiat sistem, camera supraveghea, 2 aparat de fotografiat cctv, sistem de securitate kit, 4k aparat de fotografiat cctv, sistem de securitate kit, cctv wifi, motorizate poe camera de securitate de sistem, injector poe, reolink set.

In stoc
845.64lei 1 057.06lei

H. 265+ 8CH 5MP POE Hi3516E300 NVR Fata de înregistrare Kit CCTV de Securitate Sistem de Sunet Audio de 5MP IR Camera POE IP P2P Video camere de Supraveghere

1,H. 265 POE NVR Sistem ,NVR-ul poate suporta 5MP max, vă puteți conecta 1MP, 2MP,4MP,5MP camere cu NVR;

2,POE NVR și Camera IP POE toate sunt H. 265 de 5MP,Suport Fata de Înregistrare și de Detectare a Feței și Fața de redare;

3,Toate Camere Bullet sunt built-in Microfon, Suport Audio de Înregistrare a Sunetului;

4,Suport protocolul onvif și Multi-Lingvistice;

5,Camera IP POE NVR Sistem de Sprijin Fata de Înregistrare,de Detectare a Feței,Fața de Redare Inteligente,de Detectare a Mișcării și e-Mail Alerte,IP66 la Intemperii,Zi, noapte de Noapte Viziune,sprijin Android,Iphone,Ipad,PC,VMS,P2P vizualizare;

6.Accesul de la distanță oriunde,Oricând;

1 X 8CH 5.0 MP POE NVR Recorder Video de Rețea 4 x HD POE IP 5.0 MP interior exterior IR Zi de viziune de Noapte Dome Glont rezistent la intemperii camere(camera opțional) 1 x sursa de Alimentare pentru NVR 1 X USB Mouse-ul pentru NVR 1 X CD cu Software-ul pentru NVR 1 X Control de la Distanță pentru NVR Hard Disk optional !!!

Built-in microfon impermeabil să auzi sunetul în jurul camerei, Înregistrări ce spun oamenii,face autentic cu sunet de înregistrare video .

Detectare a feței și Fața de redare si Fata de Înregistrare;

Detectare a feței și Fața de Redare;

Capta rapid imagini față și rapid reda chipul video;

Detectare față:captura automat imagini față;

Fata de Redare:Fata Inteligenta redare video,economisind timp,nu lipsesc orice detalii.

Inteligent Fata de Redare:Fata Inteligenta redare video,economisind timp,nu lipsesc orice detalii.

Indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță camera foto pentru a vedea live streaming și stayconnected.Vezi de la distanță aparatul foto prin intermediul: gratuit Xmeye Aplicație de pe dispozitivul mobil, gratuit CMS Client pe calculatorul dumneavoastră, de EXEMPLU, browser web.

De înaltă Definiție interfață de ieșire,Suport on-line pentru redare,Mobil, de la distanță,Multi-fereastră afișare cu 5.0 MP Rezoluție.Unghiul va fi mai mare,iar imaginea va fi mai clară.

Folositi-le ca camere de exterior sau de interior camere, deoarece acestea sunt construite de dur pentru a rezista la orice vreme aruncă ca atunci:ploaie,zăpadă,praf și caniculă .cu IP66 la intemperii rating ,și cabluri de filetat prin stand pentru un plus de protecție ,asigurați-vă pot răspunde pe performanța lor,zi de zi.Camera noastră adoptă carcasa metalica grele,profesionale IP66 la intemperii,Oferind performanță stabilă atât în interior cât și în aer liber.

Smart IR-Cut filter comută automat între zi și noapte, pentru a reduce dominantă de culoare în timpul zilei și de a spori luminozitatea imaginii pe timp de noapte de a face sigur că puteți obține vii de supraveghere din zori până la întuneric.

H. 265 Mai Clare , rezoluție HD vă oferim mai bună calitate a imaginii într-o rată de biți mai mică.A salva mai mult spațiu de stocare,poate reduce cu 40%-50% dimensiune,salva HDD spațiu de stocare și de a reduce costul de achiziție.

Nu ai nevoie de cabluri de alimentare suplimentare sau adaptoare sau switch.Plug and Play și configurare ușoară.

NICI o putere în plus cabluri sau adaptoare sunt necesare și doar prin conectarea la o camera IP la NVR-ul cu un singur cablu, puteți completa cu ușurință de instalare, fără cunoștințe despre computer sau de rețea și de a începe bucurați-vă de super-ușor de monitorizare printre dvs. de telefon inteligent, tabletă sau PC.

Sistem POE, max sprijin 120-150m POE cabluri de transmitere la distanță, care crește foarte mult instalarea la domiciliu de confort.

Puteți seta zona pe care doriți pentru a controla,atunci Când este declanșat,acesta va trimite un mesaj la e-mail ,puteți obține informații de primă mână ,nu contează când și unde vă aflați .

Acest sistem este conceput pentru a trimite o alertă e-mail când sunt detectate mișcări și vă permite să înregistrați numai atunci când este detectată o mișcare.Puteți ușor găsi imagini video ai vrea să-redare, Inteligent redare disponibile cu personalizabil căutarea zonă, timp de redare este redus foarte mult prin accelerarea prin neimportante videoclipuri.

Vizualizare pe Monitor HDMI

Afișa cu ușurință video prin portul HDMI al monitorului computerului pentru a profita din plin de sistemul de securitate

claritate(Cablul HDMI nu este inclus)

Vizualizare pe TELEVIZOR sau Monitor PC

Pentru un plus de confort, NVR, de asemenea, vine cu VGA și HDMI, conexiuni pentru rezoluție standard opțiuni de vizualizare.

VGA sau BNC la RCA cablu nu este inclus.

Setarea ușor , doar 4 pași pentru telefonul mobil vizualizare, vizualizare video live de la sistem de oriunde și oricând, prin intermediul smarphone, de masă sau PC cu tehnologie avansata P2P, vă sunt capabili de a accesa de la distanță sistemul dvs. în câteva minute sau mai puțin, nu portforwarding necesare, accesul de la distanță nu a fost niciodată atât de ușor!!!

  • Lungime Cablu: 20m
  • Cerere: Acasă,magazin,magazin,birou,parc,Supermarket, etc
  • Rezoluție: 5MP
  • Nume De Brand: NINIVISION
  • Vedere La Distanță: Android, iPhone, iPad, pc-uri,cms, etc
  • Camera Dome: nu suport Audio
  • Țara de Origine: China.Shenzhen
  • PC-uri de Camera: 4buc
  • NVR Rezoluție: H. 265 8CH POE NVR 5MP
  • Video port: 8ch intrare POE / 1ch VGA, 1CH HDMI ieșire
  • Numărul De Model: NI-6809AH-1017VA
  • P2P icloud: www.Xmeye.net
  • Telefon mobil de vizualizare: "xmeye"App
  • Garanție: 3 ani
  • Caracteristici Aparat De Fotografiat: Glonț,Poe,Zi&noapte viziune,IR-cut,rezistent la Intemperii
  • Filtru IR Cut & ONVIF: Suport
  • Rezolutie Camera: 5.0 MP Camera IP POE
  • Camera Bullet: Suport Audio
  • Sistem TV: AMICE
  • Intrare Video: 8 Canal
  • Tip Camera: Bullet Camera IP POE
  • recunoaștere inteligentă: Detectare A Feței Și Fața De Redare
  • Limba: Mai multe limbi(engleză,spaniolă,rusă etc.)
  • POE NVR Caracteristici: HDMI&VGA de ieșire / de detectare a Miscarii/Alertă e-mail..

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!