!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Fabrica Personalizat Lapte Galben Chitara Electrica cu Dantelate Maple Neck,3 S Camionete,Headstock Mare,Abalone Inlay,Oferta Personalizată

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Fabrica Personalizat Lapte Galben Chitara Electrica cu Dantelate Maple Neck,3 S Camionete,Headstock Mare,Abalone Inlay,Oferta Personalizată

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t8159

Etichete: mare headstock, ciocolata chitara, chitara inlay autocolant, chibson chitara, 41 inch acustice chitara electrica, chitara electrica headstock, acoust chitara pickup, chitara capul surubului, lp gât, electro chitara.

In stoc
809.34lei

Bine ati venit la magazinul meu

Profil:

Bine ati venit la magazinul nostru online.Vă garantăm că veți obține ceea ce vezi, și toți vor fi tratate cu profesionalism și hospitality.By apropo, puteți să ne contactați pentru mai multe imagini, dacă vă place unul dintre produsele noastre.

Dacă doriți să obțineți un echipament unic, vă rugăm să ne anunțați.Ne-ar dori să construiască o chitara ca pe cerințele dumneavoastră.

Suntem chitara fabrica din China.Multe chitare sunt vândute în Europa, America de Nord, America de Sud, Australia,etc. Noi credem că putem oferi de înaltă calitate chitare cu preț rezonabil.

Garanția Noastră:

Am testat fiecare chitara (cum ar fi zumzet, sunet de testare, manopera) înainte de a fi expediate în scopul de a face sigur că e în stare bună.Dacă aveți o problemă, sau nu sunt fericit cu chitara, vă rugăm să ne anunțați imediat, atunci când l-ați primit.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface satisfacție.

Info Transport Maritim.:

De obicei, coletul va fi expediat prin EMS, pentru că vă va lua mult mai puțin, și va dura aproximativ 15-25 de zile pentru a ajunge la ușa ta.

Informații De Plată.:

Timisoaramasaj.ro Escrow; Carduri de Credit; Bancă de Transfer Bancar, Western Union,Paypal etc.

Politica De Retur:

Daca crezi ca element nu este la fel de descris, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după ce ați primit-o.Plata va fi întors după ce am primit.Vă rugăm să asigurați-vă că acesta trebuie să fie returnate în ambalajul original și în stare nefolosită.Nu restituiri pe de transport maritim și de manipulare.

Despre Feedback-Ul

1.Ca un vânzător, apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Vom reveni cu plăcere de curtoazie.Vă rugăm să ne contactați imediat dacă există vreun motiv pentru care cauzele nu puteți să lăsați feedback-ul pozitiv.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a face clienții să fie mulțumiți. ==== Metoda de ambalare serviciul Nostru, vă putem oferi OEM.Pre de vânzare tehnice de consultare și îndrumare.Profesional, de design.Servicii profesionale post-vânzare.Sperăm că va fi următorul nostru partener pe termen lung!Informații despre companie compania Noastra este situat în Tangwu, Changle județean este China instrument muzical electronic industria de bază.Putem producția de toate tipurile de chitara electrica, chitara bass, chitara, chitara, banjo și accesorii, Sax Accesorii.Produsele sunt exportate în Statele Unite ale americii, Canada, UE, Australia, Africa, America de Sud, Orientul Mijlociu și alte țări.Și zona.Un număr mare de clienți internaționali au stabilit un parteneriat cu noi pentru OEM și ODM.Noi sincer bun venit prietenii din toate categoriile de viață pentru a negocia afaceri și cooperare de investiții.Dacă sunteți interesat În seria noastră, vă rugăm să ne contactați.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Pickup: Pasiv De Tip Închis
  • String Winder: Semi-închis Buton
  • Nume De Brand: firehawk
  • Corpul Material: Basswood
  • Arc Material: Brazilia Lemn
  • Tonul Poziția: 22
  • Potrivit pentru: Școlarizarea la domiciliu
  • Tip: 2518
  • Înapoi / Lateral Material: Basswood
  • Numărul De Model: 2518
  • Grif Material: Maple

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!