!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Sârmă dublu-end continuitate tester tester de cablu bilaterale USB dublu-end continuitate test bilateral continuitatea cablajului

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Sârmă dublu-end continuitate tester tester de cablu bilaterale USB dublu-end continuitate test bilateral continuitatea cablajului

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t7448

Etichete: 220vac, android voltmetru, kawaisi, hitag cheie, 18 volt putere, circuit tester kit, hantek sonda osciloscop, putere scanner, calculator auto tester, am tester.

In stoc
41.71lei 45.34lei

Model 1: Sârmă Tester Model 2: 80pin sârmă de fixare Model 3: Sârmă Tester + 80Pin de Prindere

线材测试仪治具( 一端40pin,两端共80pin,适用于USB数据线、RS232通讯线及脚距:2.00 mm、2.54 mm、3.96mm及5.08mm的线材 ): CT-9809线材测试仪使用说明: I. Cerere: Shenhua SHEN HWA CT-9809 sârmă tester este potrivit pentru testarea electrică procesul de electronice cablu de produse, cum ar fi terminale de cabluri, USB, computer periferice fire și cabluri cu terminale la ambele capete și poate fi pe deplin conectat la ambele capete Calitate, poate detecta rapid caracteristicile electrice cum ar fi scurt-circuit, circuit deschis, și nealinierea bilaterale fasciculele de cabluri.Acesta este cel mai recent și cel mai rapid economice bilaterale cablajul aparat de testare a instrumentului.Specificații Tehnice: 1. Tensiune de lucru: AC220V +/- 10% 50Hz, instrumentul poate funcționa continuu 2. Punct de testare: Un terminal: 40Pin, B terminal: 40Pin 3. Descriere a fiecărei componente:

Operația pașii: 1. Conectați sursa de alimentare și porniți comutatorul de alimentare de pe partea din spate.Indicatorul de alimentare este pornit și dispozitivul afișează pe ecran DATELE CITITE?PUNE CABLUL (Citirea datelor?Cablul este gol) 2. Plug în 40P cablu de la a și B se termină, și conectați încercare de sârmă pentru a fi testate; 3. Introduce testat fire în a și B se încheie, respectiv, și confirmă faptul că punctele de toate cablurile de la ambele capete sunt bine conectate; 4. Apăsați "citit cheie" pentru a termina studiul, și apoi apăsați "citit cheie" pentru a vizualiza informațiile de linie.Pe ecran va apărea o LINIE, UN: * LA B: *.Doar un singur set de cabluri informații pot fi vizualizate la un moment dat până când aceasta este finalizată; 5. După citirea linie corect, deconectați cablul și începe testul.Instrumentul nu are nevoie să repetați "citit" - cheie în timpul testarea continuă.Testul poate fi efectuat în mod automat.Atunci când ecranul afișează "TRECE" și "sonor" de sunet, înseamnă de bună calitate. 6. Dacă există un scurt-circuit în timpul testului, circuitul se va deschide, iar ecranul va arata "EROARE: a DESCHIDE, A: ** B: **" eroare lumină roșie, și nici un sunet va apărea, indicând faptul că cablul este defect (DESCHISĂ înseamnă deschis , SCURT înseamnă scurt-circuit, LOCALIZAREA luxatiei).Cinci, aspecte care necesită o atenție deosebită: 1. Acest instrument este potrivit pentru standard de testare (care este, cablurilor de la bornele a și B se termină, și ambele părți pot fi testate pentru continuitate) 2. Atunci când testul este anormal, puteți utiliza sonda pentru a găsi funcția de a verifica dacă dispozitivul este intact 3. Acest instrument trebuie să fie curat și igienic, și masa de operație trebuie să fie curat și ordonat.În caz de pană de curent brusc, puterea ar trebui să fie oprit la timp. 4. În caz de eșec, serviciul tehnic departament al companiei trebuie să fie notificat în timp. 6. Atașament: manual de instrucțiuni, 2 perechi de fire, 4 pini, și 1 test de sârmă de plumb.

备注:产品可开发票,如需开发票可以联系掌柜,或者致电:钟先生,18929393937。本机不能测单端线材或者有空脚位的线材,双端线材都可测试(一端不超过40PIN),不需要设置,连接好后按读取键,仪器自动记忆该款线材的接线方式,即可测试,再次测试同一款线材时直接测试即可!

CT-9809线材测试仪简单测试步骤:

CT-9809线材测试仪开机:

CT-9809线材测试仪测试案例:装上排线及排针读取样品线材的接线方式:

CT-9809线材测试仪测试通过显示PASS并绿灯亮,仪器有提示音提醒:

CT-9809线材测试仪线材断路(即开路)显示OPEN,并显示对应脚位:

CT-9809线材测试仪线材短路显示SHORT,错位显示LOCATION:

  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Tip De Ieșire: -
  • Numărul De Model: -

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!