!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

2020Velvet de Pluș în Formă de L Acoperă Canapea Pentru Camera de zi Elastic Mobilier Canapea Acoperitoare Chaise-Longue Canapea de Colt Acoperi Stretch

Oferta
Pret redus
Noile colecții

2020Velvet de Pluș în Formă de L Acoperă Canapea Pentru Camera de zi Elastic Mobilier Canapea Acoperitoare Chaise-Longue Canapea de Colt Acoperi Stretch

Rating:
0%
4.50 / 5 ( 4 )
SKU
t7255

Etichete: capacul notebook-uri de pluș, capac pentru fotoliu si canapea, fluture canapea acoperi, canapea de pluș capac, scaun fotoliu de pluș, acoperi canapea de catifea, dormitor canapea, acoperă canapea de pluș carte, colț de canapea ratan, coolazy canapea acoperi.

In stoc
138.17lei 197.38lei

Despre Produse

Occuicer® plus de catifea texturata se referă la mobilier va aduce pe canapea de un nou look.Ei sunt buni protectori pentru casele cu copii, moale si durabil, tesatura face pentru un simt confortabil.Proteja mobilierul de la scurgeri, pete, uzura pentru a preveni de la obtinerea distrus.

Tesatura Detalii

Occuicer® catifea, huse sunt realizate de 85% polyester/15% spandex catifea material de pluș.Ultra-înaltă elasticitate, super moale și rid gratuit, Molid casa ta, și să-l la fel de bogat și de lux ca de catifea tesatura în sine

Măsurarea Ghid

Măsura lungimea de Partea a-a și B-B-a lungul linie roșie, apoi alegeți opțiunea corectă.De exemplu: dacă lungimea de O Parte-O este de 120cm și B-B este de 210 cm, aveți nevoie pentru a alege 1 bucata Partea a-90-140 cm și 1 buc Partea B-B 195-230cm Amabilitate măsura dimensiunea de canapea cu atenție.Ține cont de cotiere prea.Dacă nu luați în brațe în considerare, canapea capacul nu s-ar potrivi pe canapea Sfaturi: ai nevoie pentru a cumpara 2 bucati acoperă, în total, pentru un finalizată în formă de L, canapea, canapea trebuie să fie de tip L sau Colț combinat cu 2 parti separat.

Opțiuni de culoare Despre feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt foarte importante pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu proiectele noastre și servicii, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și se adaugă 5 stele.Dacă aveți orice întrebări despre proiectele noastre sau servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.După ce a primit plata, ne va oferi feedback-ul pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să contactați-ne imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.

Dacă nu știm, este imposibil de a rezolva problema!

plata

1) Vom accepta TT, Alipay pentru Western Union.Toate cardurile de credit pot fi acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.Plata trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre transport

1. Globale de transport. (Cu excepția pentru unele țări și APO/FPO) managerul De magazin recomandă cumpărătorului să aleagă Timisoaramasaj.ro logistică, pentru a facilita interogarea logistica actualizare informații de sosire.

2. După ce plata este verificată, comanda este procesată în timp.

3. Am expediat doar la comanda confirmată adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4. Afișate imaginile nu sunt elemente reale și sunt numai pentru referință.

5. Serviciul timpul de transport este oferit de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Timpul de transport poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

6. Dacă nu ați primit bunurile în acest timp, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări bunurile și răspunde cât mai curând posibil.Scopul nostru este de a satisface clienții noștri!

7. Din cauza diferențelor în statutul de inventar și de timp, vom alege pentru a navei la primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Nostru vânzătorul nu suporta taxele de import și cumpărătorul este responsabil pentru aceasta.Orice litigii care decurg din acestea sunt nerezonabile.

9. BR cumpărători, vă rugăm să furnizați cpf sau cnpj, acest lucru va ajuta să obțineți mai repede.

Se întoarce și restituiri

1. De la data primirii, ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni.Dacă dețineți acest articol pentru mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu ne vom întoarce sau înlocuiți-l.Fără excepții!Costurile de transport sunt suportate atât de către cumpărători și vânzători.

2. Toate produsele returnate trebuie să utilizați ambalajul original, și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni, și numărul de ordine dumneavoastră.

3. Va vom returna integral suma câștigată după primirea elementul original si ambalajul, inclusiv toate componentele și accesoriile.Atât cumpărătorul cât și vânzătorul anulat Timisoaramasaj.ro tranzacție.Sau, puteți alege să înlocuiți.

4. Dacă produsul nu satisface cerințele de publicitate, vom suporta toate costurile de transport.

  • Aplicabile Canapea: Canapea Extensibilă
  • Producție: Canapea Acoperi
  • Nota 2: Aceasta acoperă doar poate potrivi canapea cu decalaj
  • model: Simplu Vopsit
  • Nota 4: Dacă aveți orice întrebări, pls nu ezitați să contactați cu noi
  • Nota 5: Față de pernă nu este inclus
  • Dimensiune: L shaped Sofa
  • Stil: Modern
  • Model Tip: Multi
  • Material: pânză de catifea
  • Nota 3: Vă rugăm măsura canapea de colț înainte de a face o comanda
  • Numărul De Model: safa21
  • Nota 1: Acest capac se potriveste pentru majoritatea tipurilor de canapea

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!