!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Jean Francois Millet Pastorală Realism Pictură în Ulei Le-Recolta Acasă Decorare Arta de Pernă Lenjerie de pat Perna de pe Canapea Acoperi

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Jean Francois Millet Pastorală Realism Pictură în Ulei Le-Recolta Acasă Decorare Arta de Pernă Lenjerie de pat Perna de pe Canapea Acoperi

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t7082

Etichete: balon turcia, telefon mobil farmecul curea, iphone xr tigru, rochie lila, perete balena, nokia 7 plus qi, realism, roșu tatuaj, 8 galaxy, flr.

In stoc
28.99lei 32.95lei

18" Jean Francois Millet Materpieces Recolta de Lucru în Domeniul Țărani Femei Le-Pictură în Ulei de Artă Decorativă Arunca o Perna Lenjerie din Bumbac Pernă Acoperă 45x45cm

Note: Toate partea albă( blank parte) în fotografie, culoarea produse reale este o lenjerie de culoare naturala, de culoare bej, ca cele de mai sus demonstrație fotografie.

1. Articol: perna acoperi ( Nu include umplere, interior )

2. Material: lenjerie de pat din bumbac (se spală la mașină)

40% lenjerie de 30% bumbac, 30% poliester

3. Dimensiune:45x45cm (±2cm) (17.5"x 17.5")

Dacă aveți nevoie de diferite dimensiuni, vă rugăm să contactați-ne pentru a personaliza dvs. de pernă.

4. Culoare: ca fotografii (o parte print)

O parte print, cealaltă parte este natural lenjerie de culoare (bej, crem).

5 .Pachet:1 față de pernă (Fără umplere)

6. Picătură de transport maritim: oferim picătură de transport maritim de servicii.Vă rugăm să ne contactați pentru poze fara watermark.Multumesc.

7. En-gros de servicii.Vă rugăm să ne contactați pentru reducere și modernizarea serviciului de transport maritim.(UPS, DPEX, FEDEX, Aramex sau DHL)

De ce ne alegeti pe noi? 1.Design Elegant cu fermoar invizibil 2.Material de calitate superioară( lavabile) 40% lenjerie de 30% bumbac, 30% poliester 3.Avansată tehnologie de imprimare, durabil și non-decolorare în timp Ce nu face propriul dvs. unic perne/perne??Da, puteți face propria dvs. unic fatansy uimitoare pernă perna acoperi ați avut vreodată înainte.Ce trebuie să faceți este să ne trimiteți HD (high Definition) fotografii.Putem face o parte print, două laterale de imprimare.(Cadouri de promovare,aniversare,publicitate) MOQ: 10buc ( cantitate Minimă de comandă) .Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru mai multe informații.

Cumpărător rus vă rugăm să pune-ți numele complet ( prenume, nume, prenume) și adresa detaliată( Apartament Nr.Strada, Oraș,Regiune și Țară) în caz Contrar, pachetul probabil vor fi returnate.

Ne va livra pachetul după ce-ți face plata în 5 zile.Poate dura mai mult timp, dacă aveți nevoie pentru a personaliza dvs. de mărfuri.

Livra în Federația rusă, de obicei, durează aproximativ 45-60 de zile.Vă rugăm să fiți conștienți de plumb lung de timp inainte de a comanda.

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv.Bune feedback-ul este foarte apreciat.

  • Material: Lenjerie / Bumbac
  • Numărul De Model: Recolta Du-te la munca Țăranilor Femei Turnarea lapte Pictor francez
  • Frontal Culoare:
  • Spate Culoare:
  • Model Tip: PORTRET
  • model: TIPĂRITE
  • Technics: Țesute
  • Fermoar:
  • Forma: Pătrat
  • Stil: Acuarelă/ Animal
  • Nume De Brand: moodcome
  • Utilizarea: 其它

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!