!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Prima Calitate Controller Ps3 Jocul Se Ocupe De Vibrație - Vibrație Joystick Wireless Bluetooth Gamepad DualShock

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Prima Calitate Controller Ps3 Jocul Se Ocupe De Vibrație - Vibrație Joystick Wireless Bluetooth Gamepad DualShock

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t6497

Etichete: ps 3 sony playstation, sonyplaystation 3, panoul sony playstation 5, statie sony playstation 4, sony ps5 caz, aparat sony ps3, joystick ps3, joystick pc, fantoma stick, gamepad wireless.

In stoc
117.69lei

corpul,img,div img {width: 100%;} Sony PS3 Dualshock 3 Wireless Gamepad Control Complet Dualshock!

Dualshock este o direcție de control sistem produs de compania sony pentru propria sa consolă de jocuri play station.Caracteristici tehnice, pe scurt, 4defining de unghiul de înclinare a potrivit orizont, fiind astfel în măsură să direcționeze în format electronic, fără a apăsa tastele de la 2. O altă caracteristică este percepția virtual senzații vă mulțumim pentru feedback-ul vibrație caracteristică.Analog apăsați sensibilitate pe toate butoanele de acțiune - control joc de acțiune mai precis decât oricând înainte.Vezi joc manuale pentru controlul detalii la anumite jocuri.Un Nou Mod de a Juca!Dualshock funcția de vibrație - simt mișcarea de pe ecran.Twin joystick-uri analogice - control dublu, dublu avantaj.Smart auto-sistem de reglare automat optimizează performanța pentru toate jocurile.Dezvoltate și fabricate de sony pentru a garanta durabilitatea.

  • Plug Type: UE Plug
  • Origine: TR(Origine)
  • Pachet: Da
  • Certificare: GMP

2021-02-09 Доставка 2 недели, товар оригинальный Sony, работает как и должен работать оригинальный продукт. Хороший магазин, хороший продавец, рекомендую.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!