!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Placa de baza de card de test Pentru Laptop/Desktop-ul Analizor de Diagnostic Card Mini PCI-E PC-ul PCI Diagnosticare Placa de Test Tester PC Depanare Post

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Placa de baza de card de test Pentru Laptop/Desktop-ul Analizor de Diagnostic Card Mini PCI-E PC-ul PCI Diagnosticare Placa de Test Tester PC Depanare Post

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t6362

Etichete: tester de memorie, ram tester, pci post card pc, mare post card, pci post card pci e, post card pentru diagnosticare placa de baza, 1 card de diagnostic, lpc card de diagnostic, placa de baza tester, tl611.

In stoc
63.51lei 79.41lei

RM9604508950629057

Noua versiune a PTi8 card de diagnostic (noua versiune este un ecran!) vine cu un cablu de extensie, de 360 de grade liber unghi de vizualizare, nu mai trebuie să vă faceți griji despre șasiu bloc!Gratuit de îndepărtare de pe placa de baza!Inovatoare și practice de asociere.Acest diagnostic card este compatibil cu codurile de eroare de trei BIOS tipuri: AMI, Award, Phoenix.Acesta poate fi schimbat prin BIOS cheie (power-down salvează, versiune de upgrade-specifice).Notă specială: atunci Când utilizați, selectați BIOS în funcție de placa de baza ai nevoie pentru a testa, și setați corespunzător BIOS de pe cardul de diagnostic.De exemplu, daca placa de baza este un "AMI" tip de BIOS, setați "AMI" tipul de BIOS de pe cardul de diagnostic.Descriere produs: card de diagnostic este pe deplin compatibil cu sloturile PCI de toate placile de baza si a trecut testele riguroase de multe masă placi de baza (inclusiv de marcă și compatibile).Suport notebook placa de baza interfață de tip: (1) MiniPCIe (2) Minipc (3) LPC Diagnostic card Mini PCI-E interfata Mini PCI-E este un nou tip de interfață care notebook placi de baza sunt treptat folosind.În comparație cu Mini PCI interfata Mini PCI-E interfata ocupă mai puțin spațiu.Cardul de diagnostic utilizează următoarele pini Mini interfață PCI-E: AC-8, AC-10, AC-12, PIN-14, PIN-16, PIN-17, PIN-19. În prezent, deoarece nu toți producătorii de notebook-uri sprijini acest pin definiție standard, nu toate notebook placi de baza acceptă în prezent această interfață.

Conținutul pachetului: 1 x Diagnosticare Debug Card suport Desktop PCI cu extindere Display LCD

1 x Card de Diagnostic suport Laptop Mini PCI / Mini PCI-E / LPC

1 x Cablu pentru Laptop card de diagnostic

Suntem furnizor profesionist , înregistrată atât în Hong Kong și ShenZhen.avem propria fabrica.noi vindem calitate produse de prim rang.noi oferim la nivel mondial en-gros și drop ship service pentru clientul nostru în lume începând cu anul 2005. așteaptă cu nerăbdare pentru cooperarea noastră.

. Oferim 24 oră serviciu on-line..

. Vom verifica mărfurile cu atenție înainte de expediere.

. Timpul nostru de lucru.de luni până sâmbătă.

. Dacă ceva te putem ajuta.pls contactati-ne.

. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele.Vom apreciat pentru tine.dacă ai să ne dea 5 stele stralucitoare și împărtășiți sentimentul de bine sau partaja frumoase poze reale.

. Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte util pentru noi și noul cumpărător.

. Dacă nu sunteți Mulțumit cu produsul.pls nu deschide un litigiu sau de a părăsi un negativ feedbkack.pls contactati-ne.noi vă va oferi o Mulțumit o Soluție cât mai repede.multumesc.

RM9604508950629059

  • Feature1: PC Laptop Test de Diagnosticare Tester
  • Tip: Tester De Cablu
  • Pachet: Da
  • Suport: Notebook-uri și Desktop-ul Calculatorului
  • Feature2: PC Laptop Card de Diagnostic
  • Numărul De Model: 0406103
  • Nume De Brand: JRGK
  • Numele: Diagnostic King III reprezentant card de diagnostic

2020-10-01 All OK.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!