!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Noi, Negre, PVC față de Masă D 'rezistent la apa Moale de Sticlă față de Masă de Culoare Pură rezistent la apă și Oilproof 1.0 mm Acasă Decorare Masă

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Noi, Negre, PVC față de Masă D 'rezistent la apa Moale de Sticlă față de Masă de Culoare Pură rezistent la apă și Oilproof 1.0 mm Acasă Decorare Masă

Rating:
0%
4.67 / 5 ( 3 )
SKU
t6038

Etichete: fata de masa de tarot, acoperi tabl, fata de masa, pânză pvc masă, fata de masa rezistent la apa, pentru masă, față de masă mușama, pvc masă impermeabil față de masă, pvc coted pvc, față de masă geometrice față de masă.

In stoc
20.03lei 24.73lei

PVC față de Masă față de Masă Capac Transparent Oilproof Plastic față de Masă, Masă de Acoperire Moale Pânză de Sticlă Bucătărie 1.0 mm

Disponibil în 72 de dimensiuni.Pot fi personalizate în funcție de masă, masă de cafea, masă de cafea și dimensiunea de masă.Contactați serviciul clienți pentru a personaliza diferite dimensiuni necesare.

1. Ecologic material PVC, usor de curatat, rezistent la apa, rezistent la ulei, stabil, dur, foarte rezistent, foarte potrivit pentru masa de sufragerie, masa de lemn, sticla, marmura, inox blat, birou, masa de scris, masa de cafea și masă de cafea, TV, scaun, masa de toaleta Piept mese, noptiere, mese, blaturi, pardoseli dure, și alte piese de mobilier sunt căptușite pentru a proteja mobilierul de la zgârieturi, escoriații, ulei, filtru de cafea scurgeri, arsuri termice, și mai mult.

2. 1.0 mm grosime PVC transparent capac de masă capac de protecție cu bună rezistență la căldură, până la 176 ° f / 80 ° c.Nu puneți nimic peste 100 ° C, direct pe masa mat.În acest caz, un plus de izolare pad va fi necesar.

4. Transparent desktop capacul este cea mai buna alegere pentru texturate desktop sau de masa.Pentru sticlă, marmură sau alte netede finisaje, utilizați o suprafață mată pentru a preveni bulele de aer.

3. Pentru a evita contracție, noi, de obicei, se taie un pic mai mare decât dimensiunea reală, și nu va fi de aproximativ 0,2 inci de spațiu suplimentar pe margini de contracție termică.Dacă lipsește dimensiunea necesară, puteți să mă contactați în magazin și vom fi bucuroși să vă ofere un serviciu personalizat.

  • Stil: Modern
  • model: Simplu Vopsit
  • Model Tip: Solid
  • Utilizarea: Banchet
  • Numărul De Model: 007
  • Dimensiune: Various specifications
  • Forma: Dreptunghi
  • Caracteristică: Oilproof
  • Material: PVC
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Welshbrothers
  • Technics: Calculator de tăiere

2020-09-16 Flexible glass received in deformed condition, but the seller remained in touch, I offered to iron the iron through the fabric-everything turned out. As a result, the purchase is satisfied, the store and a decent seller I recommend.
4/ 5 stars
2020-12-09 The goods to Omsk reached 12 days. Very fast!!! Packaging in bubble film and package, which as seen from the photo broke in the corner. The film has a shallow scratch or cut length of 2 cm. Has a small smell of silicone, but uncritical. After use, I will leave a full review. Seller recommend.
5/ 5 stars
2020-09-30 Great! For photographing kittens took, strong!
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!