!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Noptiera Raft Adeziv Rafturi pentru Căști, Încărcător de Telefon Mobil,Kit Manichiura

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Noptiera Raft Adeziv Rafturi pentru Căști, Încărcător de Telefon Mobil,Kit Manichiura

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t5868

Etichete: lampă de noptieră difuzor, agățat rafturi de pat, simțit noptiera, pat buzunar, fierbinte saltea, duver, noptiera husă, lampă de masă suport, ca, noptiera vintage.

In stoc
15.61lei 29.48lei

Descriere:

Perete Noptiera Organizator - Alb noptiera raft organizator oferă un convenabil și elegant mod de stocare la distanță, telefon mobil, căști, ochelari, cheie, e-mail, rechizite de birou și mai mult, va satisface nevoile de zi cu zi.

Oriunde Doriți să Montați - Muntele alb raft de perete de la noptiera, stick de depozitare din plastic suport pe perete intrare, loc de mic raft de lângă computer în birou, sau chiar pe marginea unui birou.

Mic Raft pentru Perete - alb Elegant noptiera caddy raft este într-adevăr merge mai bine cu o varietate de stil de casă.Decorative de birou, fără a pierde de depozitare și funcția de organizator.

Telefon perete Raft de robust și eco-friendly plastic ABS, pătrat sertar suport pentru noptiera vine cu durabil dublu autoadezive, acesta poate fi montat în câteva minute, pentru a păstra obiecte mici ordonat și organizat.Cel mai bun pentru birou, dormitor, rulota, camper, baie, dormitor.

Cu acest suport, ușor de a face casa ta mai ordonat și orgnized, convenabil de a folosi.

Dimensiunea Diagramă:

Dimensiune: 22x22cm / 8.66x8.66inch

Pachetul Include:

1 Bucată Noptiera Raft Adeziv Rafturi

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

  • Material: Plastic
  • Nume De Brand: Kesoto
  • Forma: Pătrat
  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!