!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

MR3040H7-2RS Rulment cu Bile 30*40*7 mm 1 BUC ABEC-3 Bile Ceramice Dublu Etanșat MR3040H7RS Biciclete Rulmenți Pentru SRAM DUB

Oferta
Pret redus
Noile colecții

MR3040H7-2RS Rulment cu Bile 30*40*7 mm 1 BUC ABEC-3 Bile Ceramice Dublu Etanșat MR3040H7RS Biciclete Rulmenți Pentru SRAM DUB

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t56787

Etichete: runda rulmenti ceramici, alumina, 685zz rulment, bicicleta 6902 rulment ceramic, dubing hare, biciclete piese mari, lama câine, 19 mm rulment, urs, 626 rulment.

In stoc
175.29lei 188.50lei

MR3040H7-2RS mm Ceramice Bile de Cauciuc Sigilat [1 buc]

Bicicleta este un lucru frumos de artă și de performanță înfășurat într-un pachet minunat.Dar ei nu se rostogolească fără rulmenți.Nu se poate conduce, rola, sau cu pedală fără ele.Așa arată unele dragoste, și păstrați-le de rulare fără probleme de a ști mai multe despre motocicleta din fata spre spate.Dacă componentele rotative nu sunt netede, au o privire înăuntru, să vezi ce poți face pentru o performanță mai bună. * Se potrivesc Perfect Montat pe o 16mm arborelui. * Rola Lin Și Fără Reacție. * Structuri Proiectate Pentru Biciclete.

DETALII

MR3040H7-2RS Biciclete Rulmenti Dimensiuni: 30 x 40 x 7 mm Inel Material: oțel de Rulmenți Ball Material: Ceramica Ungere: Pre-Unge Arborele de Montare: Tip Press Fit Interval de Temperatură: de la -20° la 120 ℃ ABEC Rating: ABEC-3 Cantitatea: 1 Lot = 1 buc

Unsoare

Ele sunt caracterizate prin rezistență excelentă la apă și încărcare proprietăți și de a ajuta oferi protecție pe termen lung împotriva ruginii și coroziunii.

Rulment de Instalare și Îndepărtare

Rulmenții nu ar trebui să fie instalat apăsând pe inelul interior.Apăsați întotdeauna pe calea de rulare exterioară cu un pilot bucșe sau cu un instrument similar, care va face legătura cu partea de metal a inelului exterior.Un rulment de presă sau similare ar trebui să fie utilizată pentru a exercita forța necesară să apăsați rulmentului în carcasă.A se asigura că suprafața de ședere este curat și fără de margini aspre, astfel încât acestea se potrivesc adevărat și cinstit.Destul de des rulmenți pot simți bine înainte de montare, dar apoi simt "notchy" sau "dur" după montare.Acest lucru este aproape întotdeauna datorită rulmenților nu stau pătrat și adevărat.De îngrijire trebuie să fie luate în care rulmentul este pornit direct și nu la un unghi de locuințe.Rulment CareTo prelungi durata de viață a rulmenților, nu direct un mare jet de apă în apropierea zonelor de bicicleta acolo unde rulmenții sunt situate de - o pătrunderea apei poate duce la prematură a rulmenților.Materialul de această poartă este 52100 otel Cromat, Nu rezistent la apa.

Noi oferim o varietate de pivoți, rulmenți, mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

1. De ce rulmenții am primi-au tremurat?

Clearance-ul de rulment este legat de joc.Implicit este standard C0 clearance-ul, care este, de obicei, 3-18um.Corespunzătoare de principiu este prezentată în figura de mai jos.Dacă nu aveți nevoie pentru a se agită, vă rugăm să alegeți C2 mici clearance-ul de rulment, Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra.

2. Ce este fișierul precizie ABEC-3?

ABEC este American ANSI standard.Corespunzătoare German DIN standard și internaționale ISO standard sunt după cum urmează:

3. Vrei să oferi logistică de urmărire informații?

Da, toate produsele noastre oferim logistice complete de urmărire.Și produsele pe care le cumpara sunt toate noi.Vom cumpara asigurari de mijloace de transport pentru tine.Dacă produsul este deteriorat sau pierdut în timpul transportului, puteți fi plătit.

  • Rugozitatea Suprafeței: Ra 0.05
  • Certificare: ROHS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: MR3040H7 RS, 2RS 30X40X7 MM Rulment
  • Nume De Brand: FUSHI

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!