!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

1200W Alimentare PFC Activ 120mm LED Fan ATX 12V 8PINI+2x6PIN SATA Dus PC-ul de Alimentare Calculator pentru Desktop Computer de Jocuri

Oferta
Pret redus
Noile colecții

1200W Alimentare PFC Activ 120mm LED Fan ATX 12V 8PINI+2x6PIN SATA Dus PC-ul de Alimentare Calculator pentru Desktop Computer de Jocuri

Rating:
0%
1 / 5 ( 1 )
SKU
t55980

Etichete: jewelri, reglabil accesorii de alimentare, pfc alimentare, kit ventilator pc, oamenii de calculator, 18pin cablu, suport pc gaming, alimentare sff, pc gaming, brosa pin.

In stoc
154.85lei 249.74lei

Descriere:

Aplicabile tip: desktop

Putere standard: ATX 12V 2.31

Aplicabile CPU gama: full platforma

PFC tip: PFC activ

Putere nominala: 1200W

Modularitatea acceptate: nu sunt acceptate

Suport pentru mai multe 12V: suport

Numărul de 12V interfețe: 8PINI+2x6PIN

Numărul de tip d interfețe: 3

Puterea PROCESORULUI interfata: 8PINI

Numărul de porturi SATA: 4

Tensiune de alimentare: 220V

Caracteristici:

- Lungi de sârmă, în spatele liniei.Putere extensia fir suport pentru toate high-end grafică CĂRȚI, 12V sursa de alimentare adecvată.

- Durabil de ieșire, putere puternic.Îmbunătățită de 12V pentru a satisface nevoile de mediu și ridicat placi video, mai stabil putere de performanță.

- Utilizarea INTEL ATX12V 2.31 versiune de putere specificații compatibilitate mai bună performanță, mai multă stabilitate remarcabilă.

- Original de alimentare, performanță mai stabilă restante, cu o durată de joc de putere.

- 12cm transparent trupa lampă de reducere a zgomotului ventilatorului, RGB, ventilator high-end atmosferă, reducerea zgomotului electric, răcire eficientă și inteligentă a temperaturii în circuitul de comandă.

- Consumul de putere built-in de economisire a energiei cip de control în modul standby este de mai puțin de 1w, și de șase ori protecția economisește energie (de curent/tensiune de peste/sub tensiune/peste temperatura/puterea/scurt-circuit).

- Grafice profesionale card de alimentare, curentul de ieșire este mai mare decât puterea PROCESORULUI de aprovizionare, pentru a satisface actuala placa grafica putere mult mai mult decât consumul de energie CPU tendință.

- Să adere la bun design de circuit, se poate adapta la o mai mare gama de tensiune.În același timp, rata de utilizare a principala de energie electrică este mai mare, producția este mult mai stabil, eficient de economisire a energiei.

Pachetul inclus:

1 x Active PFC PC-ul de Alimentare

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.

{infomodule}

Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

Retur:

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi

Garanție:

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Certificare: CE
  • Numărul De Model: Active PFC PC-ul de Alimentare
  • CPU Conector de Alimentare: 8 pin
  • Pachet: Da
  • Placa grafica 12V Număr Pin: 8 pin +2 x6 pini
  • Plug Type: UE Plug
  • Rating Putere: > 1000w
  • Cerere: Desktop
  • PFC Tip: Active
  • Tensiune de intrare: 220V
  • D-tastați Numărul de Autobuz: 3
  • Modular: Complet Modular
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: LEORY
  • Numărul de Porturi SATA: 4
  • Certificare 80 PLUS: Aur

2021-02-06 Arrived very quickly in a cardboard box anonymous and all dented, without shockproof packing, once connected to the pc has given some error within the first starts then bruciarmi motherboard, I now haunt without power supply and no motherboard, avoided save on power adapters, don't recommend strongly this purchase!!!
1/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!