!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Covor pentru rezervor set de croșete trusa de scule într-o valiză fir de tricotat instrumente Handmade covor de flori mat

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Covor pentru rezervor set de croșete trusa de scule într-o valiză fir de tricotat instrumente Handmade covor de flori mat

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t55454

Etichete: croșetat cârlig de blocare, croșetat fir de vânzare, tricot needl, cârlig tricot, covor de flori, croșetat ornament, covor de dolari, croșetat flori, Croșetat, dolarul covor.

In stoc
70.28lei 143.41lei

IMAGINI DE PRODUS

DETALII PRODUS

01. ce este dispozitivul de Blocare cârlig covor kituri de broderie

Brodate covor(covor) & Perna sunt DIY neterminate broderie set, ar trebui să termine de unul singur.În set, sunt destul de diferite culori fire de fundal de înaltă calitate pernă și instrumente.Acest kit va va oferi un covor, care este minunat luxuriant și pot fi făcute pentru a se potrivi orice decor motiv.De posibilitate sunt uluitoare le puteți folosi pe podea, de perete, canapea, pat și fereastră.

02 Fire De Brodat

03 PLASĂ DE PÂNZĂ

04 FIȘA DE INSTRUCȚIUNI

CUM SE FACE

DESPRE AMBALARE

PRODUS FINIT

DESPRE TRANSPORT

1) în mod Normal, ne va livra articolele la tine în termen de 48 de ore, după ce vom obține informațiile dvs. de plată.În scopul de a vă mulțumim pentru comenzi, vă vom trimite în mod regulat un cadou frumos pentru toți clienții noștri. 2) Ne oferă trei moduri de transport în total.acestea sunt EMS,DHL și China Post Air Mail .Vom trimite colete la tine cât mai solicitate mijloace de transport.Este transport gratuit pentru aproape întreaga lume prin China Post Air Mail. 3) Timp De Livrare: O).în jurul valorii de 4-10 zile lucrătoare de UPS//Fedex B).în jurul valorii de 6-15 zile lucrătoare de către EMS C).aproximativ 20-40 zile lucrătoare de china post de aer par avion,rusă țară, de obicei, nevoie de mai multe zile D).Vom folosi Fedex/EMS /CPAM în funcție de locația dvs., și veți obține numărul de urmărire în termen de 1-3 zile de la livrare.E).Nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.F) în Cazul în care comanda mai mult de 8 elemente, Ați putea obține Rapid GRATUIT EMS sau DHL ca ieftim moduri de a de mai jos țări!

FEEDBACK-UL DVS.

Suntem un magazin on-line, feedback-ul dvs. este foarte valoroasă pentru noi.Când te elemente, ai putea verifica totul cu atentie.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vom aprecia că ai putea să ne dea un feedback-ul pozitiv.Dacă credeți că avem nevoie pentru a îmbunătăți ceva, este foarte amabil să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a pleca negativ feeback.Noi credem că există o soluție rezonabilă.

Multumesc mult!!!Au o frumoasă zi de Cumpărături.

  • Tip: Pernele De Acoperire/De Pernă/Scaun Pernă Acoperă
  • Material: Lână
  • instrument: Croseta
  • Stil: Europa
  • Prodution: manopera
  • Pachet: Cutie De Culoare
  • Nume De Brand: MATRESHKA
  • Metoda De Imprimare Panza: Culoare Imprimate Panza
  • Tema: Serie de desene animate
  • Nava: Free Shiping
  • Funcția: Camera de zi/Bucatarie/scara
  • Numărul De Model: DIY

2020-08-22 Спасибо!
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!