!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

5 Bucati Băieți, Lenjerie din Bumbac pentru Copii Respirabil Chiloți boxeri boxeri pentru Băiatul Copii 2-12 Y Adolescent Lenjerie de băieți, Chiloți

Oferta
Pret redus
Noile colecții

5 Bucati Băieți, Lenjerie din Bumbac pentru Copii Respirabil Chiloți boxeri boxeri pentru Băiatul Copii 2-12 Y Adolescent Lenjerie de băieți, Chiloți

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
t5445

Etichete: boxer, boxer copii, miboer lenjerie, box halat de copii, monofazate lenjerie de corp copii, lenjerie sexy pentru adolescente, copilul baieti boxeri, băiat copil de lenjerie de corp, fete tinere boxeri, lenjerie fusta pantalon.

In stoc
51.99lei 74.29lei

5 Bucati Băieți, Lenjerie din Bumbac pentru Copii Respirabil Chiloți boxeri boxeri pentru Băiatul Copii 2-12 Y Adolescent Lenjerie de băieți, Chiloți

Aleatoare 5-piese pantaloni

Din cauza diferitelor metode de măsurare, pot exista 1 - 2 cm de eroare, ceea ce este normal.Vă rugăm să faceți o achiziție în funcție de situația reală.

Q1: Va pachetului trimite-o singură bucată sau cinci bucăți?

Pachetul trimite 5 piese de lenjerie de corp, iar culoarea este trimis la întâmplare.

Q2: Sunt chilotei de bumbac?

Chiloți: 95% bumbac, 5% poliester

T3: Când va pachetului fi trimis?Câte zile pot ajunge acolo?

Coletele sunt trimise la trei zile după plasarea unei comenzi.Estimat de livrare este de aproximativ 35-45 de zile.Zona de la distanță este de așteptat să fie în jurul valorii de 60 de zile.

T4: transport maritim Este prea scump?Ma puteti ajuta ajusta taxele de transport?

Dacă ați cumpărat mai mult de o bucată, care rezultă în scumpe de transport maritim, vă rugăm să ne contactați.În caz de guaranteethat că nu vom pierde bani, va ajusta de transport maritim transport maritim pentru tine.

Q5: La sfârșitul perioadei de protecție, nu am primit pachetul totuși, ce ar trebui să fac?

Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 10 ore, pentru a rezolva problema.Exclude vacanțe sau weekend-uri .

fonduri:

fonduri:

Prețul integral de achiziție, mai puțin de Transport maritim și de Manipulare vor fi returnate la întoarcerea elementului.dacă de transport maritim a fost gratuit, perfect va fi prețul integral de achiziție mai puțin costul de transport maritim.elementul trebuie să fie returnate în ambalajul original.

Defect elemente:

În cazul în care elementul nu a reușit ajunge, ne va schimba pentru înlocuire.dacă preferați o perfect.prețul integral de achiziție, mai puțin de Transport maritim și de Manipulare vor fi returnate la întoarcere.dacă de transport maritim a fost gratuit, perfect va fi prețul integral de achiziție mai puțin costul de transport maritim.

Plata si Livrare:

1.Acceptăm felul de stiluri de plată

2. elemente aleatorii vor fi expediate în aceeași zi ca a primit plata.

3. Expres internațional sau standard de e-mail de aer de transport maritim, vă rugăm să permiteți-7-25 de zile pentru transport.

4.Oferim servicii de transport maritim combinat.

Feedback-ul:

Ne propunem pentru a obține feedback-ul pozitiv și un rating de 5 stele in toate domeniile.vă rugăm să ne anunțați ÎNAINTE de a pleca feedback-ul dacă aveți o problemă astfel încât să putem restabili la sigur ești 100% mulțumit și SUNTEM mulțumiți un scor excelent.

DSR (detecta Vânzător de Evaluare) este un sistem bazat pe stele pentru tine pentru a evalua experiența dumneavoastră de cumpărături în următoarele domenii:

o Comunicare

o Element așa cum este Descris

o Patch Timp

o Transport maritim și de Manipulare picioare

Vă rugăm să trimiteți dumneavoastră DSR rating pe Părăsească Feedback-ul de pagină, atunci când vă lăsați feedback-ul normal.

Întotdeauna ne lăsați feedback-ul pozitiv pentru clienții noștri evaluate și sper că, dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și dvs. de servicii, va face același lucru pentru noi.

  • Nume De Brand: popfavor
  • Se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Numele Departamentului: Copii
  • Tip De Element: Chilotei
  • Model Tip: Solid
  • Material: Bumbac
  • Gen: BAIETI

2020-12-02 Perfect.
5/ 5 stars
2020-10-04 Nice underpants. Good qulity. Natural cotton. The size corresponds to the description. Recommend.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!