!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

De înaltă Calitate din Satin Alb Rotund fata de Masa Pentru Nunta, Eveniment, petrecere, banchet Decor de masă din Satin față de Masă Acoperă Prosop

Oferta
Pret redus
Noile colecții

De înaltă Calitate din Satin Alb Rotund fata de Masa Pentru Nunta, Eveniment, petrecere, banchet Decor de masă din Satin față de Masă Acoperă Prosop

Rating:
0%
5 / 5 ( 3 )
SKU
t5141

Etichete: negru dantelă față de masă, fata de masa, runda fete de masa de paște, pânză pvc masă, fata de masa rezistent la apa, runda masă de carte, pentru masă, mușama, hotel prosop, prosop de unică folosință în rola.

In stoc
16.48lei 20.61lei

Stimate Client,Bine Ati Venit La Magazinul Nostru.

Aici este o Înaltă Calitate 2 buc Alb 120"Rotund Satin fata de Masa , se va face de mai multe evenimente de moda si eleganta .

Elemente Ca Detaliile de mai jos

Dimensiune :145 cm/180 cm/240 cm/280cm/305cm/320 cm/335cm rundă,vă rugăm să alegeți dimensiunea și culoarea atunci când plasați comanda

Ambalare :1buc per sac,

Livrare :Internaționale de Curierat ( Fedex,TNT, DHL ,UPS și alte linii de curierat)

Timp de livrare:Ne va Livra comanda în termen de 3 4business zile după plățile finalizat

Va rog frumos Menționat :pentru că unele culori a acestui material satin Largă este doar 150cm,așa că trebuie să se alăture 2 buc or3pcs material sau pentru a face dimensiuni mai mari ,cum ar fi 240cm/280cm /300cm /335cm rotund cârpe.Cusătura va fi făcut în granița de haine, nu în mijloc.Vă rugăm să kinldy verifica.

Despre Noi

ChaiSang eveniment textile Co., Ltd localnicii din Keiqiao care este faimos lumina textile oraș din China.Ne-am bucura de o astfel de circumstanță specială, adoptă resursele sale locale, aduce în talente profesionale, și să se angajeze în a face, evenimente de design, produse textile cu Țări diferite stiluri.

Avem o gamă completă de eveniment cu produse textile și noi avem propria noastră fabrică, care este specializata in fabricarea de produse textile.Există 40 de croitori care să se implice în formularea, proiectarea comenzilor de pe piața internă și piețele de peste mări, 8 agenți de vânzări care sunt buni la limbi străine și foarte profesionist în decor de nunta.Între timp, hotelul nostru de produse textile service este furnizat în străinătate pentru clientii nostri

Ne exprimăm cele mai calde de bun venit și cele mai bune ceea ce privește clienții vechi și noi, o vizită la noi, care au cooperat cu noi, și ne dă mai utile sfaturi .

Livrare :

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda includ taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3-4business zile după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. .Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră .Aceste taxe suplimentare poate colectate în timpul de livrare .Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor ,iluminare, fundal, etc,,, cu toate Acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Servicii

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru și putere de lucru .Pentru a asigurați-vă că aveți un cumpărător fericit &bucurat de cumpărături din magazinul nostru, vom face noastre cele mai bune pentru a furniza cele mai bune produse &servicii.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi .Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre de calitate și servicii.Dacă aveți orice probleme cu calitate și servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. .Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii post-vânzare.

Despre Noi

Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți orice întrebări ,nu ezitați să contactați Serviciul nostru pentru Clienți de personal, acestea vor fi foarte bucuroși să vă ajute .Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde e-mailurile tale, cât mai curând posibil.Cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat .

Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.

Doar nu ezitați să mă contactați.

Salutari

Multumesc

Livia

  • Model Tip: Solid
  • Stil: Simplu
  • Forma: RUNDA
  • model: Simplu Vopsit
  • Technics: Țesute
  • Material: Tesatura Satin
  • Numărul De Model: TBS11
  • Nume De Brand: CHAISANG
  • Utilizarea: Nunta
  • Dimensiune: 150cm 300cm and more sizes

2020-11-17 Nice!
5/ 5 stars
2020-11-17 Nice
5/ 5 stars
2020-11-17 Nice
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!