!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Transport gratuit Big John nou chitara bas electric corp mahon în culori naturale F-1934

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Transport gratuit Big John nou chitara bas electric corp mahon în culori naturale F-1934

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t5086

Etichete: piuliță șa, personalizate chitara pickup, chitara electrica kit, chitara curcubeu, 6 string, afanti muzica de chitara, frumusete de chitara, bass stânga, antic chitara, paulownia chitara lemn.

In stoc
532.68lei

Chitara electrica este de sus și culori, ne trimite articole la fel de fel asour lista picture show.Toate produsele mele sunt 100% aceeași ca

fotografii, ceea ce vezi este ceea ce ai !Dacă aveți nevoie de imagini mai detaliate despre chitara,vă rugăm să ne contactați.

despre noi:

Eu sunt de furnizor în China, știi că China forta de munca sunt foarte celebru, mai ieftin și este foarte riguroasă, astfel încât o mulțime de faimosul Brand .se alege China pentru fabricarea de bază, acest lucru este de ce China poate avea atât de multe imita, aceste elemente sunt de supraproducție, care este .deci, vă rog, simțiți-vă liber pentru a pune ordine cu noi .

Pentru că actualizarea continuu , sporadic are pic de lipsa de articol , vă Vom spune în primul timp .

Detalii De Transport Maritim :

De obicei, vom folosi EMS pentru livrare elementul , după ce trimite la articol , vom pune numărul de urmărire De pe web , puteți urmărirea on-line dvs. articol .Timp de livrare : 5-7 de afaceri de zile !!

Am pachet fiecare comanda foarte atent, toate ajung cutii va proteja in stare buna!!!!asigurați-vă că ajunge la tine într-o formă excelentă .

Greu de caz :

Aceasta chitara este vândut fără a fi cazul, dar va fi în siguranță, ambalate și transportate în spumă turnată container.

Noi oferim de înaltă caz și geanta.Dacă ai nevoie de hard caz , mai mult de 100 $este necesar

Politica De Retur :

Noi va oferim restituiri complete numai la produsul primit este diferit de descriere, vă rugăm să returnați-l în termen de 3 zile după ce ați primit , și păstrați-l în stare bună !după ce vom primi articol, eu vă va oferi Complet de o Restituire sau de schimb !și nu vom reveni costul de transport maritim .trebuie să contactați cu mine înainte de a returna produsul inapoi .

Vă rugăm să citiți POLITICA de RETURNARE înainte de a comanda !

Numai pentru cumpărător Serios !!!dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să contactați-mă

  • Tip: Alte
  • Nume De Brand: big john

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!