!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

HYTOOS Con Carbură de Unghii Burghiu 3/32" Rotativ Freze pentru Unghii Manichiura de Gaurit Accesorii Instrumente

Oferta
Pret redus
Noile colecții

HYTOOS Con Carbură de Unghii Burghiu 3/32" Rotativ Freze pentru Unghii Manichiura de Gaurit Accesorii Instrumente

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t5008

Etichete: folie de unghii de foraj, arbore flexibil instrument, pic de unghii, kai rotary cutter, instrument transforma, pana unghii burghiu, 32 bit joc, burghiu pentru metal din oțel, flex arbore instrument, placat cu unghii burghiu.

In stoc
31.38lei 41.83lei

HYTOOS Con Carbură de Unghii Burghiu 3/32" Rotativ Freze pentru Unghii Manichiura de Gaurit Accesorii Instrumente Caracteristici: - dimensiune cap: Φ6*15 mm - forma: con - forma asta pentru dreapta Lista Pachet: - 1 x Carbură de Tungsten biți

[ Transport ] Toate articolele vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: Articolele vor ajunge în 15-45 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.

[ Feedback-ul ] scopul Nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Dacă vă bucura de produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback, feedback-ul dvs. ne va motiva să avanseze și să vă ofere servicii mai bune.Și dacă vă lăsați feedback-ul cu o imagine frumoasă a produs, vă vom trimite un cupon cadou.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

[ Contact ]

Vă rugăm să ne contactați prin Timisoaramasaj.ro după scopul sau lăsați mesaj de la noi, de obicei, vom răspunde în termen de 2 zile

[ Alte întrebări ] 1. 2. 3.

  • Nume De Brand: hytoos
  • Dimensiune: 2.35mm
  • Marimea capului: 6*15mm
  • Numărul De Model: Unghii Burghiu
  • Numele produsului: Burghiu din carbură de Tungsten
  • Material: Carbură De Tungsten
  • Origine: NC(de Origine)

2020-11-14 great bit very sharp. highly recommend this store!!
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!