!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Cele mai noi 15ml Alb Transparent Stele Autocolant Special Lipici Unghii Autocolante DIY Decorare Unghii Consumabile

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Cele mai noi 15ml Alb Transparent Stele Autocolant Special Lipici Unghii Autocolante DIY Decorare Unghii Consumabile

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t4758

Etichete: mai nou japonia nail art, acrygel pentru unghii, nail art mai noi, gel de unghii uv, boite transparent de unghii de arta, gel de unghii uv, gel uv, culoare gel de unghii, unghii suppli, venalisa mai nou arta de unghii transparent poly gel.

In stoc
23.58lei 43.65lei

15ml Alb Transparent Stele Autocolant Special Lipici Unghii Autocolante DIY Decorare Unghii Consumabile EY669 Descriere:

Caracteristici:

Widly Utilizare - Mare atât pentru unghii profesionale de specialitate sau nail art elev, potrivit pentru saloane de unghii și unghii DIY arta de la domiciliu, minunat cadou pentru sotia ta, prietena, mama sau surori, și excelent pentru Petreceri/Nunta/bal mascat/Halloween/Craciun/etc,Cea Mai buna idee de cadou pentru femei.

Ușor De aplicat - Apăsați folie pe unghii după aplicarea de culoare poloneză, doar câteva secunde, puteți obține bine nail art design.Acesta poate fi folosit pentru regulat poloneză și UV gel polish.novice poate obține, de asemenea, perfect nail art design în câteva minute.De la super drăguț pentru toate glam, exprima stilul personal într-o clipă.veți găsi favoare de la nail art colecții autocolant, Cu atât de multe modele de a alege de la și atât de multe moduri de a le purta, opțiuni pentru a decora unghiile tale sunt nelimitate.

Realizate Din Materiale Non-Toxice - unghii transfer autocolante si stickere Realizate din materiale non-toxice, aceste folii sunt sigure de a utiliza.Această serie de produse sunt dezvoltate ca materiale de mediu pentru femeile gravide sau copii, și nu sunt limitate la orice piele de calitate.

Cum să utilizați:

În primul rând,se aplică un strat de stele lipici pe unghii, așteptați timp de 9 minute să se usuce, și așteptați pentru lipici pentru a deveni transparent!

În al doilea rând, Stick-ul de pe cerul înstelat autocolant și împingeți-l plat. (Asigurați-vă că să aștepte pentru lipici pentru a deveni transparent!)

În cele din urmă, Rămânem la serviciu aspectul și de rupe stratul inferior de film.Finish prin aplicarea de lac, dacă este QQ lac de unghii, pune-l în interiorul garniturii!

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Dimensiune:2x2x5cm

Capacitate:16ml

Pachetul Include:

1xStar Autocolant Adeziv Special

  • Cantitatea: 1 buc
  • Nume De Brand: Y&W&F
  • NET WT: 15ML
  • Tip: Gel De Unghii
  • Numărul De Model: 264976
  • Ingredient: as
  • Volumul: 15ML

2020-09-28 PERFECT
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!