!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Universal Auto Parasolar Geam Culisant Decora Vizorul Valance Perdele Auto Windows Parbriz Cortina Reglabil Car Styling

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Universal Auto Parasolar Geam Culisant Decora Vizorul Valance Perdele Auto Windows Parbriz Cortina Reglabil Car Styling

Rating:
0%
4.6 / 5 ( 5 )
SKU
t4630

Etichete: umbra soarelui, bara de buze de cauciuc, masina sunshad, sunshad, protecție windows masina, ochelari de soare fereastră, auto parasolar caz, masina cortina, copilul parasolar pentru masina, role perdele masina.

In stoc
33.41lei 41.25lei

Universal Auto Parasolar Geam Culisant Decora Vizorul Valance Perdele Auto Windows Parbriz Cortina Reglabil Car Styling

Puncte: 1. Anti-ultraviolete Design: Instala pană de curent, puteți preveni în mod eficient în aer liber lumina daunatoare de la iradierea interiorul masinii organism pentru o lungă perioadă de timp și pentru a preveni îmbătrânirea pielii și piesele de plastic din interiorul masinii.

2、Practic in Utilizare: masina geam lateral culisant cortina pot proteja bine dumneavoastră de confidențialitate pentru a satisface propriile nevoi.

3、Izolare Termică: masina geam lateral culisant cortina pot în mod eficient să mențină constantă temperatura în mașină, și nu va provoca temperatura în mașină să fie prea mare, deoarece expunerea la soare timp este prea lung.

4、Ușor de Utilizat: instalare pe geamul masinii parasolar nu va afecta ridicare de sticlă, și este sigur de a utiliza.

5、Design High-end: cortina poate fi instalat în conformitate cu potrivire de culoare de interior de masina ta, care va face masina ta mai high-end și la modă.

Caracteristici:

Parasolar pentru protectie solara.

Face interiorul masinii tale mai la modă.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Nume: Auto Cortina

Culoare: negru / gri / bej

Dimensiune: 50 * 39cm/19.69*15.35 în

Greutate: 330g

Instalare și precauții:

1. Înainte de instalare, vă rugăm să curățați locul unde fereastra are nevoie să fie atașat la șina de ghidare.

2. După șinele de ghidare sunt atașate, este recomandat să folosiți uscătorul de păr pentru a sufla atașat loc cu un aer cald, în încercarea sa de a păstra lipici robust.În general, după instalarea șine de ghidare, instalați mașina perdele după o perioadă de timp.Vă rugăm să instalați-le încet și cu răbdare.Repara-l și așteptați pentru adeziv este pe deplin atașat înainte de a trece la urmatoarea instalare.

3. Vă rugăm să acorde o atenție la instalarea de masina perdele.Dacă dimensiunea nu este corectă, vă rugăm să înlocuiți șina de ghidare.După șina de ghidare este eliminat, nu există reziduale coloid.Este recomandat pentru a elimina cu un adeziv remover și apoi înlocuiți noul ghid feroviar.

4. Instalarea urmând pașii de mai sus nu înseamnă un sfârșit.Vă rog să vă amintiți de a utiliza plug mic pentru fixare, care este atașat în interiorul produsului.

5. Vă rugăm să acorde o atenție la poziția înainte de instalare!

6. Fata perdele nu ar trebui să acopere oglinda retrovizoare pentru a evita accidentele.

7. Este recomandat pentru a deschide fereastra mașinii pentru instalare.

8. Vă rugăm să se rostogolească în jos pe fereastra de sticlă în timpul instalării.

Lista De Ambalare:

1 Pereche de Perdele

4 x Ghid de Plastic Feroviar

6 x Ghid Feroviar Plug

1 Pereche de Cârlig și buclă de Fixare Benzi

1 Pereche de Rafturi de Depozitare

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

  • Material: auto cortina
  • Numărul De Model: Masina Soare Umbra Perdele

2020-09-24 The goods received quickly the quality of the curtain is good I liked. Thank you
5/ 5 stars
2020-10-23 Excellent quality!
5/ 5 stars
2020-08-22 Большое спасибо продовцу! Быстро пришла посылка. Всё как описано.
5/ 5 stars
2020-10-11 Shorter than I thought. The height for Dacia Logan is insuficcient,
4/ 5 stars
2020-08-31 Посылка дошла до Одессы за 44 дня,сделано качественно,но на Ниссан Рог 2017 рестайлинг не подошли,короткие.
4/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!