!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Din Lemn Ceas Deșteptător Alb Rece 3 Nivelul De Luminozitate Ceas Digital De Alarmă Electronice De Birou Ceasuri Electrice Decorative Negre

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Din Lemn Ceas Deșteptător Alb Rece 3 Nivelul De Luminozitate Ceas Digital De Alarmă Electronice De Birou Ceasuri Electrice Decorative Negre

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t4471

Etichete: masina ceas, ceas led-uri de lemn, suport stilou, ceas deșteptător din lemn, manual de ceas din lemn, suport tijă perdea, ceas deșteptător cifre, ceas de perete din lemn alb, ceas de perete, draperi.

In stoc
67.68lei 90.23lei

Descriere:

Dimensiune produs: 15*8*8cm

Funcția: Digital cu LED display, același ecran afișează temperatura, umiditate, timp, Celsius/Fahrenheit, care pot fi comutate manual.Trei grupuri de zi cu zi ceasuri de alarmă poate fi setat arbitrar, și ele pot fi stabilite în mod individual la sfârșit de săptămână. 12H/24H setare

Baterie: Actul de la 4 baterii AAA (nu sunt incluse) sau auxiliare linie (inclus)

Modul de afișare: DP-1: afișare automată de ora, data și temperatura la rândul său; DP-2: doar timpul

Format 12/24 de Ore de selecție: (Inițială modul: 24 de ore; 12:00 ceas de la 1 ianuarie, 2014)

Trei grupuri de alarme poate fi setat de fiecare dată, fiecare alarma suna timp de 1 minut: bi bi bi......

18:00-07:00 o Jumătate de luminozitate; trei setări de luminozitate (L1-L2-L3)

【3 Setări de Alarmă 】puteți seta două sau trei alarme pentru mai bine te TREZESC.Unul pentru tine și altul pentru familiile voastre.Pentru totdeauna nu Spun pentru întârziere.De asemenea, vă permite să setați zi mode, care va suna doar de luni până vineri.

【Elegant din Lemn de Design】Acest lucru trebuie să fie cele mai delicate ceas deșteptător le-ați văzut vreodată.Este nu numai un ceas, dar, de asemenea, un decor minunat pentru dormitorul tau.Aspectul elegant și multiple funcții fac potrivit ca un cadou Ideal pentru copii.

【3 Nivelul de Luminozitate Reglabil】vă Permite să reglați de la mic la mare luminozitate, sau chiar dezactiva LED-ul și păstrați-l sensibil la sunete.Este ușor de utilizat pe timp de noapte, care nu vor fi prea dure pentru ochii tăi.

【Temperatură și Umiditate Detecta】 Cu senzor de temperatură și umiditate, se poate monitoriza temperatura interioară și umiditatea.Puteți citi, de asemenea, de temperatură (°F/°C) și umiditate direct de la suprafață.Doar ca un companion pentru a proteja sănătatea dumneavoastră.

【O Alegere Buna ca Daruri】este proiectat de minimalist crezut.Nu au prea multe butoane, dar aduce cele mai simple aspectul pentru tine.Puteți să-l ia sub formă de cadouri pentru copii, familiile să-și exprime dragostea ta și de îngrijire.

Lista De Ambalare:

1buc*Lemn LED digital ceas cu alarmă;

1buc*cablu USB;

1buc*Chineză și engleză manual

  • Diametru: 0mm
  • Nume De Brand: SOLEDI
  • Tip Display: Digital
  • Caracteristică: din lemn ceas deșteptător
  • Lungime: 0mm
  • Lățime: 0mm
  • Material: Bambus & Lemn
  • Rezervă De Energie De Tip: Digital
  • Numărul De Model: 0
  • Forma: Pătrat
  • Tip: Birou Ceasuri
  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!