!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Intex pat gonflabil clasic pufos (Fiber Tech) full, 1,37 m x 1,91 m x 25 cm,

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Intex pat gonflabil clasic pufos (Fiber Tech) full, 1,37 m x 1,91 m x 25 cm,

Rating:
0%
4.75 / 5 ( 4 )
SKU
t4447

Etichete: tabloul de bord cursa, masina de porc, bestway saltea, a91 starlin, intex pompa, filtru piscina intex, barca pliabil, copil saltea gonflabila intex, intex piscina, pat aer intex.

In stoc
85.52lei 122.14lei

Intex clasic pufoase saltele gonflabile sunt cele mai populare serii, deoarece combină un preț rezonabil și de înaltă calitate!!!

Toate Intex clasic pufoase saltele standard Dura-Fascicul® serie sunt realizate în culorile albastru, ceea ce le face mai puțin Martie și practice, în comparație cu alte mai deosebite modele.O astfel de saltea va deveni un atribut indispensabil pentru cei care de multe ori: pentru a primi oaspeții, de călătorie sau de a vă relaxa în natură.

Realizate din Intex clasica de saltele de puf pe cele mai recente fibre-tech tehnologie, care este de mii de super-puternic fibre verticale, și dacă unul sau mai multe fire de pauză, aceasta nu va afecta structura și forma de saltea gonflabila.

De asemenea, cruce specială partiții situat în interiorul cadrului sunt utilizate la fabricarea, care sunt realizate folosind inovatoare Dura fascicul de tehnologie.Această tehnologie, spre deosebire de unda fascicul de tehnologie cu tamplarie PVC, compartimentari, sugerează utilizarea unui număr mare de înaltă rezistență fibre, pentru fabricarea de partiții, care nu sunt întinse și deformat în timpul funcționării gonflabile saltea sau pat.Acest lucru asigură rigiditatea și stabilitatea întregului cadru.Prin urmare, salteaua nu se năruie și nu se vinde în întreaga durata de viață.Acest lucru oferă un favorabile sănătos de somn și de odihnă.

S-au înghesuit de acoperire a saltelei nu dă lenjerie de corp, și, în același timp, este ușor de curățat.

Saltea gonflabila este echipat cu un 2 in 1 valve, care vă permite să rapid de scurgere sau umfla cu aer, folosind orice Intex pompa.

Avantaje:

• Structura anatomica-pat adapteaza la curbe ale corpului, oferind suport corect timpul de odihnă;

• Rezistenta la apa-umezeala nu intră înăuntru, ca bază de produs este fabricat din PVC, astfel încât patul este usor de folosit ca un centru de saltea.

• Confort-modelul este acoperit cu un soft de turma si placut la atingere;

• Durabilitate-produsul nu este deformat și își păstrează perfect forma chiar și în funcționare frecvente cu periodice de stocare;

Caietul de sarcini

Caracteristicile Produsului

Dimensiune: 137 х191х25 cm

Dimensiune ambalare: 11x28x36 cm

Volumul de ambalare: 0.01 M3

Greutate pachet: 3,65 kg

Sarcina maxima: 136 kg

  • Nume De Brand: INTEX
  • Origine: NC(de Origine)

2021-01-28 Horror for how long I went, now I will check the inflate, then I will not
4/ 5 stars
2020-08-31 Сказать, что ребята, которые работают в этом магазине, капитальные красавчики ничего не сказать. Для сплава по реке Сухона был заказан данный товар в магазине озон, неделя ожидания и товар так и не доставили. А тут ребята отгрузили товар сразу же. оперативно ответили. и через два дня курьер уже доставил заказ. если бы не отличный продавец, спать бы мне на холодном полу в палатке. Всем рекомендую. а продавцу и менеджеру огромное спасибо!
5/ 5 stars
2021-01-10 Thank you. It's okay.
5/ 5 stars
2020-09-08 Доставка неделя, пришло всё целое, но без насоса, в комплект не входит.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!