!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

DATE BROASCA Anti-furt Bărbați Impermeabil Umăr Piept Pack pentru Nintendo Comutator de Călătorie Crossbody Laptop Echipament Digital Sac de Depozitare

Oferta
Pret redus
Noile colecții

DATE BROASCA Anti-furt Bărbați Impermeabil Umăr Piept Pack pentru Nintendo Comutator de Călătorie Crossbody Laptop Echipament Digital Sac de Depozitare

Rating:
0%
4 / 5 ( 2 )
SKU
t4439

Etichete: breifcase, pokeball comutator, acoperi nintendo comutator, date broasca 4k f, legăturile nintendo, data broasca, joc nintendo comutator, geanta nintendo comutator, albastru fanny pack, geanta nintend comutator.

In stoc
62.10lei 124.17lei

Funcțional, Rezistent La Apă Travel Geantă De Transport Pentru Nintendo Comutator

Acest anti-theft shoulder bag este fabricat de înaltă densitate tesatura Oxford, impermeabil și rezistent la uzură.De ventilatie si decompresie sistem de transport, disipare de căldură, de ventilație, absorbție de șoc.Transportă o sarcină mare este mult mai confortabil și poate diminua presiunea pe umăr.Oferă suficientă amortizare confort pentru spate.

Multi-scop Zonă de Depozitare

de mare capacitate principal de buzunar, buzunar cu fermoar interne, patch-uri de buzunar, din spate buzunar cu fermoar, curea de umar carte de buzunar, buzunar lateral, convenabil și în condiții de siguranță depozitarea de obiecte mici, de Mare capacitate poate satisface nevoile dvs. de stocare.

Practic si Sigur

Compartimentul principal al anti-furt rucsac este conceput cu un fermoar, care este convenabil pentru blocarea obiecte de valoare.Această afacere rucsac are un invizibil anti-furt de buzunar pe spate pentru a proteja elementele de furt.

Multi-funcție

Această afacere rucsac are un invizibil anti-furt de buzunar pe spate pentru a proteja elementele de furt.

La modă, neutru și eficient.Poate fi folosit în sac messenger / sac messenger / petrecere a timpului liber rucsac / geanta de umar /piept punga / sac de călătorie / de muncă sau de afaceri geanta, potrivite pentru birou, scoala, în aer liber, de afaceri și alte ocazii.

De Înaltă Calitate, Geanta De Voiaj

Rezistent la apa de călătorie crossbody piept sac pachet foarte potrivit pentru pașapoarte, aterizare carduri, etc., pot fi păstrate în siguranță, dar ușor de utilizat.USB port de încărcare de proiectare, built-in USB cu cablu de date (fara power bank), puteți încărca cu ușurință telefonul.

De bună Calitate și un Serviciu Bun

Dragi prieteni!Multumesc mult pentru vizita magazinul nostru.Din cauza existente întârzieri cu global express livrare, acestea nu pot fi livrate în perioada de timp necesară.Timpul de livrare este de aproximativ 35-90 zile.În scopul de a nu întârzia livrarea pachetului pentru o lungă perioadă de timp, vă recomandăm să alegeți Timisoaramasaj.ro standard de livrare.Livrare pentru majoritatea țărilor nevoie de 7-25 zile!Date Broasca, astfel încât să primească pachetele mai rapid, vă recomandăm să alegeți Timisoaramasaj.ro standard de transport maritim!O rambursare rapidă va fi dat în cazul în care platforma a promis un termen de livrare limita!Alege Timisoaramasaj.ro standard de transport maritim, puteți profita de: Numai produsele noastre au un retur gratuit logo-ul, și următoarele opt țări pot primi gratuit de returnare pentru nici un motiv.

Portabil De Protecție Greu De Stocare De Caz Pentru Nintendo Comutator

De dimensiuni mici și mari de spațiu sunt concepute pentru a găzdui operatori și alte accesorii aferente.Acesta poate rezista daune la comutatorul controller din cauza externă de forță majoră.Cel mai important lucru este faptul că este rezistent la șocuri și funcția de rezistent la apa!

Silicon Anti-Alunecare Degetul mare Trântă Degetul mare stick Capace Caz De Bucurie-Con Controller

Silicon capac spori degetul mare stick-ul de control!Îmbunătăți gameplay-ul și de a proteja dvs. de bucurie-con controler de uzura cu aceste silicon degetul mare capac pentru Nintendo Comutator!Instalare simplă, fără modificări necesare.

Vă Rugăm Să Faceți Clic Pentru A Vedea Mai Multe Produse

  • Compatibil: Caz Pentru nintendo comutator consolă
  • Funcția 2: Anti-furt Umăr Geanta Pentru NS Consola
  • Caracteristică 2: Pungă de protecție Pentru Nintend Comutator
  • Accesorii: cablu de extensie usb
  • Stil: Barbati Geanta Crossbody
  • Nume De Brand: DATE DE BROASCA
  • funcția 3: Accesorii Pentru NS Joc Consola
  • Compatibil 1: Geanta de voiaj Pentru NS joc consola
  • Funcția 4: Piept Sac Pachet
  • Funcția 1: Portabil Caz De Călătorie Pentru Nintend Comutator
  • Caracteristică: Funcționale Pungi pentru Nintendo Comutator
  • Numărul De Model: NINTENDO A COMUTA
  • Caracteristică 1: Geantă De Transport Pentru Nintend Comutator
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA

2020-12-24 Beautiful durable…
5/ 5 stars
2020-11-14 All right, the only paste is that it doesn't come with instructions to set lock lock
3/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!