!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Moda Bijuterii Vintage Inel Farmec Mason Mason Masonice Inele Punk Din Oțel Inoxidabil De Aur Culoare Inel Pentru Barbati Bijuterii

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Moda Bijuterii Vintage Inel Farmec Mason Mason Masonice Inele Punk Din Oțel Inoxidabil De Aur Culoare Inel Pentru Barbati Bijuterii

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t43305

Etichete: masonice inele din oțel inoxidabil, mason, francmason, alb șorț masonic, inel, inel aur homme, argint francmason inele, mason inel, ceramica inel barbati, de vânzare la cald stil.

In stoc
17.10lei 30.56lei

Nume: Farmec Mason Mason Masonice Inele

Metal: Otel Inoxidabil 316L

Culoare: Culoare ca spectacol cinematografic

Gen: Bărbați

Ocazie:Petrecere,Cadou,De Călătorie, De Club

Dimensiune inel: US 7 8 9 10 11 12 13 14

Ne Place & pasă de ceea ce facem.

Din 2012,am lucrat din greu pentru a garanta complet

satisfacția cu orice RANSSI de cumpărare.

RANSSI a furnizat serviciul nostru de exceptie si livrat de bijuterii uimitoare la peste milioane de clienți satisfăcuți din întreaga lume.

NOASTRĂ MISIUNE SIMPLĂ:pentru a face fabulos selecții și de a aduce o viață de lux la prețuri MARI.

DISPECERATUL TIMP: Vom expedia comanda dvs. în termen de 2 zile după ce vom primi confirmarea de plata de la Timisoaramasaj.ro.

Duiring Chinez de sărbătorile legale ,se poate prelungi timpul de expediere în mod special.Pentru o cantitate mare de ordine ,vă rugăm să ne contactați pentru a verifica stocurile înainte de a face plata.Am putea lua mai mult timp pentru pregătirea cantitate mare de comenzi și vom lasa sa stii specifictime necesare

METODA DE TRANSPORT MARITIM:

Noi, de obicei, oferim transport gratuit prin Yanwen/ SunYou/ AE_Standard de transport maritim și de Epacket care durează în mod normal 20-60/15- 30 zile lucrătoare pentru livrare.Transport prin EMS,DHL,FEDEX sunt de asemenea disponibile, dacă va plăti un cost suplimentar.

În cazul în care comanda ajunge la 200 de dolari, va putem oferi expres transport gratuit.

7 ZILE POLITICA DE RETURNARE

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați "5 stele" - uri pozitive,chiar avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.Pentru orice motiv,nu sunteți mulțumit cu comenzi,vă rugăm să nu se grăbesc să dea feedback-ul sau de litigiu,trebuie doar să contactați cu noi imediat ,astfel încât să avem o șansă de a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc !

*1.Problemă de calitate:vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 7 zile după ce a primit comanda,face fotografii clare pentru produsul defect și trimite la noi.vom aranja restituire sau de înlocuire după ce a primit fotografii.

*2.Orice alt motiv:Pentru orice alt motiv,nu-ti place sau nu vrei un produs,vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 7 zile după ce a primit comanda.Asigurați-vă că păstrați-l în starea inițială și se angajează costul de transport maritim de unul singur.Va vom returna sau de a face schimb după receivn returnat.

EN-GROS DE MARE & PERSONALIZAREA

Un Design unic pentru mai mult de 60 de pc-uri,oferim en-gros de mare preț, prețul va fi calculat în funcție de final cantitatea de comandă,vă rugăm să contactați cu noi, dacă aveți o cantitate mare de cereri.

Noi avem propria noastră fabrică, care poate oferi personalizarea și servicii de OEM.Fotografii de produse si date detaliate dimensiune sunt necesare,pentru o mai bună luare a mucegai,dacă aveți eșantion, vă rugăm să posta la noi.

  • Stil: Clasic
  • Inele Tip: Verighete
  • Ocazie: Petrecere
  • Compatibilitate: Toate Compatibile
  • Setarea Tip: Invizibil Setare
  • Metale De Tip: Oțel De Titan
  • Material: Metal
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Nume De Brand: RANSSI
  • Lățimea Suprafeței De: 16mm
  • Funcția: Tracker De Fitness
  • Numărul De Model: CTR0185
  • Forma\model: Scrisoare
  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!