!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Transport gratuit,2 buc/lot,Rulmenti Liniari pentru o Imprimantă 3D, RepRap DIY CNC Motion, Mendel, reprap LM3 4 5 6 8 10 12 16 20 UU

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Transport gratuit,2 buc/lot,Rulmenti Liniari pentru o Imprimantă 3D, RepRap DIY CNC Motion, Mendel, reprap LM3 4 5 6 8 10 12 16 20 UU

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
t43265

Etichete: 6200 de rulment, lmk8uu, motion 5 2, motion 4 motion, Imprimare 3d printer, mqb vw, mendel, prusa imprimantă 3d diy, mitsubishi sport, 8mm piuliță flanșă.

In stoc
15.57lei 22.88lei

Dacă aveți nevoie de orice alte modele, vă rugăm să ne contactați

Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.

·Cererea dumneavoastră va fi răspuns în termen de 6 ore ·Dacă ceva te putem ajuta.pls contactati-ne. ·Vă vom informa dacă mai avem nevoie de timp să se pregătească. ·Comenzi procesate în timp util după verificarea plății. ·Vom verifica mărfurile cu atenție înainte de expediere. ·Vom verifica mărfurile cu atenție înainte de expediere. · Vă rugăm să Verificați adresa dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii..Am doar nava a confirmat pentru adrese. (Prieteni ruși nevoie pentru a scrie numele dvs. complet,sau va pot primi coletul.) ·SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. ·Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ajute pentru a lăsa "Feedback Pozitiv" și "5 Stele Perfecte" pentru noi, atunci când veți primi articole și vom face același lucru pentru tine.Multumesc anticipat!Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Material: Rulmenți De Oțel
  • Nume De Brand: JZN

2021-02-11 Good qulity.
5/ 5 stars
2021-01-27 Thanks a lot to the seller.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!