!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

DIY AS30 30 Segment Muzica Stereo Analizor de Spectru Nivel cu LED-uri de Afișare Kituri VU Mete

Oferta
Pret redus
Noile colecții

DIY AS30 30 Segment Muzica Stereo Analizor de Spectru Nivel cu LED-uri de Afișare Kituri VU Mete

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t4089

Etichete: vu metru pentru amplificator, mac audio analyzer, audio vu metru, modul analizor de spectru, lampa led, vu metru, 19 analizor de spectru audio, mini nivel, analizând spectrul, led vu.

In stoc
67.14lei 79.94lei

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Descriere:

Acest lucru este DIY Kituri, cu caz, este nevoie de sudare și instalați de unul singur.

AS30 este un cvasi-vârf la nivel de metru, ca urmare a utilizării de CSM achiziție și prelucrare a semnalelor, cu o creștere rapidă și căderea de viteză poate fi ajustată caracteristici, nu poate să reflecte cu adevărat cvasi-vârf schimbări în semnal sonor.Ecranul are șase modul clasic de afișare, folosind software-ul original de design, cu o ritmică de sensibil, precis, dinamic, aspect simplu și așa mai departe.Show-precizie de până la standardele profesionale.Acest produs este rezervat pentru găuri de montare și extern duce porturi de intrare pentru conversia ușor.

Caracteristici:

Dimensiune: 25 x 12 x 13 mm (fără coajă)

31 x 126 x 19mm (cu coajă)

Coajă De Culoare: Photo Color

material:plastic,metal

Tensiune de intrare: DC 5V

Frecventa: cu Două canale de intrare

Instructiuni De Utilizare:

1, display-ul foloseste o putere și audio combo intrare microfon, USB pentru alimentare, căști de 3,5 mm mufă pentru intrare audio.Vă rugăm să folosiți furnizate audio splitter pentru a conecta amplificator și AS30 respectiv.

2, alimentare prin USB 5V DC de alimentare, o parte din încărcător de telefon de unda mai mare, va provoca AS30 neordonate bate, în cazul unor astfel de situație, vă rugăm să folosiți portul USB de la calculator test de putere, în cazul când intrarea plutitoare, au o ușoară salt este un fenomen normal;

3, vă rugăm să nu accesați direct nivelul de vârf din mai mult de 5V semnal audio, acest lucru va deteriora cip principal.dacă ai nevoie conectați-l la vorbitor, vă rugăm să folosiți mare la mic sau potențiometru de atenuare a semnalului.

4, vă Rugăm să reglați volumul de intrare și pentru a obține o ajustare a controla afișarea de amplitudine într-o gamă adecvată, Gain setat la clasa a 4-a este mult mai bine decât în special cu volum mic de caz.

Butonul Funcția De Instrucțiuni:

Ajustare cu putere în jos, funcție de memorie, faceți Clic (apăsați Scurt) pentru a intra în modul de afișare din modul ajustare.

Modul 1: Coloane modul

Modul 2: modul Peak

Modul 3: Vârf modul

Modul 4: modul Oglindă

Modul 5: model de Punctul modul

Apăsați lung 1 secundă: 10 nivel de reglare a vitezei, partea din stânga sus a LED-ul roșu va corespunde afișarea, 1-10 lumina mai mult, mai lent de viteza (implicit este de 4)

Apăsați lung de 3 secunde: 3 nivel de gain, partea din dreapta sus a LED-ul roșu va corespunde afișarea, 1 este câștigul redus de 1 ori, 2 este normal să câștige, 3 se obține o amplificare de 1 ori (implicit este 2 )

Apăsați lung 6 secunde: 1, partea stângă de mijlocul de 10 LED verde --- Am plecat de canal; 2, partea dreapta de mijlocul de 10 LED verde --- R canal dreapta; 3, la stânga și la dreapta de mijloc 10 LED verde ---stereo;

Canal Instrucțiuni: când modul stereo, datorită canalelor stânga și dreapta semnal este inconsecventă, la stânga și la dreapta de lumină bar înălțime va fi în contradicție, când este setat la mono, la stânga și la dreapta bara de lumină arată înălțimea va fi complet compatibile, ritmul va fi mai puternică. (Implicit stereo)

Pachetul Include:

1 x Spectru de Muzica VU Metru Kit

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Nume De Brand: MiLESEEY
  • Numărul De Model: Muzica Spectru VU Metru Kit
  • Nivel Mediu De Zgomot: -89dBm & Sub
  • Dimensiunea De Afișare: 2.9 Inch Și Sub

2020-10-08 I got the product in perfect condition, as efficient as possible. Thank you seller for a successful transaction.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!