!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Date Broasca Stanga+Dreapta Joycon Suport Suport Mâner Pentru Nintend Comutator NS Bucurie-Con Controler Gamepad Maner Sta

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Date Broasca Stanga+Dreapta Joycon Suport Suport Mâner Pentru Nintend Comutator NS Bucurie-Con Controler Gamepad Maner Sta

Rating:
0%
4 / 5 ( 2 )
SKU
t3824

Etichete: joycon comutator, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, fondul pentru petrecerea de ziua, caz nintend comutator, joycon, bucurie con nintendo comutator, Control, NINTENDO A COMUTA, data broasca, stadioane controler stand.

In stoc
33.41lei 47.73lei

DATE BROASCA Y2 HDMI Wireless Controler de Joc Video

DATE BROASCA cea mai recentă versiune de pe gamepad, te simți foarte retro cu gustul copilăriei?Cred că răspunsul trebuie să fie!Filosofia noastră de design începe de la trend și tendința de ori, și pe scară largă acceptă opiniile clienților să introducă acest maner de control pentru toată lumea!

Recomandat pentru tine

10 în 1 3D Gamepad Analog Stick-ul de Reparații pentru NS Bucurie Con switch, se poate înlocui rupte, uzate sau deteriorate părți, ușor de calibrare și de lucru bine, face controlerul înapoi la viață!

Bluetooth controler de joc fără fir cu intrerupator, joystick calculator, acest controler wireless este compatibil cu nintendo comutator consolă.Nu este necesar să instalați driver-ul, acesta poate fi folosit după conectarea de cod.Design-ul său ergonomic și ușor de design face mai confortabil chiar și în timpul timp de ore de redare continuă.

Date broasca stanga + dreapta Joycon suport suport mâner pentru shand comutator NS Bucurie-Con controler gamepad suport de prindere

Design Ergonomic , confort sporit

1.Manopera rafinat și trece CEROSH certificate 2.Compact și ușor de folosit , Ergonomic anti-alunecare mâner pentru o experiență de joc mare pentru tine ! 3.Spate latime design ne permite să se simtă mai bine cu fata, și față stripe design adaugă bucurie vizuală! 4.Oferă protecție puternică pentru controlerul impotriva zgarieturilor, loviturilor, etc.

Foarte usor de instalat

1. Puteți maestru de control și de a crește probabilitatea de a câștiga jocul prin Bucurie-Con-i apuca. 2. Precis degetul mare mâner ergonomic și Bucurie-Con ocupe de protejarea Bucurie-Con controler de la uzura de zi cu zi, lovituri și zgârieturi 3. Conceput pentru a oferi prindere superioară și un confort sporit; ideal pentru curse lungi 4. Nu există un model pe ambele părți - pentru că acesta este special conceput, este ușor de a controla fiecare buton în timp ce menținerea coajă, care este cea mai buna alegere pentru tine de a juca jocuri!

Detalii produs

Lista de pachete

2 * Stanga + Dreapta Joycon Suport suport Suport pentru NS Bucurie-Con Controler Gamepad 2 * capace de Silicon

De bună calitate și un serviciu bun.

1) cu privire la metoda de livrare și termenul de livrare a datelor, bunuri care sunt aplicabile numai la magazinul nostru nu sunt potrivite pentru alti vanzatori.Vă rugăm să acorde o atenție. 2) Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați un comentariu (5 stele) și să împărtășească detalii.Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore, va vom contacta până când problema este rezolvată.

Capac de silicon pentru joystick-ul cu un gamepad, moale si lavabila design oferă confort și curățenie.Protejează joystick-ul de praf și zgârieturi, și non-alunecare de suprafață este ideal pentru o aderență mai bună în jocuri de noroc de performanță!

  • Cantitatea: 2 buc (Stanga si Dreapta)
  • Compatibil pentru: Joypad Montare pentru Nintendo Comutator Bucurie con Controler Gamepad Maner
  • Tip: Gamepad-uri
  • Funcția 2: Joycon Mâner
  • Numărul De Model: LLCNSgrips
  • Funcția 1: Joycon Titularul Bracket
  • Nume De Brand: DATE DE BROASCA
  • Origine: NC(de Origine)
  • funcția 3: Mâner Mânere pentru a Comuta
  • Funcția 4: Pentru Nintendo Comutator Bucurie-Con
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo

2020-08-28 L'un des deux que j'ai commandé présente un défaut de construction assez visible, mais pas très gênant à l'usage.
3/ 5 stars
2020-08-17 Artikel wie beschrieben. Funktioniert einwandfrei. Schnelle Lieferung.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!