!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

ViewEye 7mm Diametru Camera de 0.3 MP 480P 6 Luminos LED Alb Micro USB Android Endoscop Impermeabil Puncte de Inspecție Șarpe Cam

Oferta
Pret redus
Noile colecții

ViewEye 7mm Diametru Camera de 0.3 MP 480P 6 Luminos LED Alb Micro USB Android Endoscop Impermeabil Puncte de Inspecție Șarpe Cam

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t3789

Etichete: endoscop cu camera full hd module, 3 endoscop usb, masina endoscop 13, camera video endoscop, 5 endoscop usb, camera endoscop, android camera endoscop, 2x2 și 3x3, de inspecție în original, camera, camera de pește.

In stoc
36.30lei 45.38lei

Fel reamintesc că, acesta poate fi cu sârmă Moale sau Tare sârmă.

Aici este diferența dintre ele.Puteți face alegerea ta la pagina de comanda.

Există unele note de utilizarea acestui endoscop, pentru a evita litigiu, vă rugăm să citiți următoarele cuvinte cu atenție înainte de cumpărare, sau noi nu vom fi responsabili din cauza următoarele motive .

1. Acest endoscop poate lucra numai cu sistem Android smartphone-uri, nu poate funcționa cu iphone sistem IOS sau windows phone sau orice alt telefon mobil cu orice alt sistem.

2. Sistemul dvs. de telefon Android trebuie să fie mai presus de Android 4.0+ sistem și telefonul trebuie să suport OTG și UVC funcție, trebuie să suport aparat de fotografiat extern, sistemul trebuie să fie permis să se conecteze aparat de fotografiat extern.

Aceste condiții de mai sus sunt toate cerință Indispensabilă.Nu pot lucra fără nici condițiile de mai sus.

- Cum să Verificați OTG?Există 3 metode de referință.

(1) puteți instala o aplicație gratuită "USB OTG Checker" care oferă o metodă simplă de a verifica.

(2) Ai nevoie de un cablu OTG.Conectați telefonul cu unele echipamente de cablu OTG, cum ar fi tastatura, mouse-ul, U disc.Dacă aveți posibilitatea să utilizați echipamentul în mod normal, funcția OTG funcționează.

(3) Checke cu producătorii de telefoane mobile.

Numai funcția OTG nu este suficient, telefonul dvs. trebuie să accepte UVC funcție.UVC funcție înseamnă că telefonul poate sprijini aparat de fotografiat extern, sistemul este permis să se conecteze aparat de fotografiat extern.

- Cum să Verificați UVC?

(1) UVC funcție pot fi verificate numai cu producătorii de telefoane mobile.Vă rugăm a vă reaminti că: Dacă nu sunteți sigur telefonul dvs. poate lucra cu acest endoscop sau nu, puteți contactul cu noi înainte de cumpărare.Sau puteți verifica modelul dvs. după cum urmează.Dacă modelul dvs. nu este în această listă, un contact mai bun cu noi.Multumesc pentru notificare dragă, și au un bun comercial.Acesta are 2 tipuri de interfață: USB și Micro-USB.

Puteți utiliza această endoscpoe cu smartphone Android/ Windows PC/ MAC PC prin aceste 2 interfață.

1. Interfață Micro-USB---- Pentru Android smartphone

2. Interfata USB---- Pentru Windows PC și MAC PC

Aceste următorul model sunt testate 100% poate fi sau nu poate fi utilizat de interfață Micro USB.În această listă, negru se pot utiliza, rosu nu se poate folosi.

Funcționează pe smartphone-ul Android: Pentru utilizatorii de Android, software-ul poate fi descărcat. 1. Descărcați APLICAȚIA de pe link-ul: www.kkmoom.com/an97.apk de asemenea, puteți scana codul QR, OTG VEDEA va fi disponibil. 2.Alte terțe părți general, software-ul poate fi descărcat de pe Google Play Store, cum ar fi "Camerfi,OTG VEDERE".

Funcționează pe Windows: pentru a Descărca software-ul prin link-ul: www.kkmoom.com/camera.rar Conectați camera la computer cu conector USB.Apoi, puteți lua photoand viedo.

Funcționează pe Macbook:

1. Conectați endoscop pentru Macbook

2. Începe "Photo Booth" sau "QuickTime Player" sau "VLC(VideoLan Client)" de pe Macbook

3. Alegeți "Nou Film de Înregistrare", în "File"

4. Reglați lumina LED-uri și lentilă aparat de fotografiat pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră și bucurați-vă de experiența!

Caracteristici si specificatii:

• Senzor optic: 0.3 MP CMOS

• Rezolutie: 640x480

• 70 de grade unghi de vizualizare

• Distanta focala: 1.5 cm

• USB și micro USB Interfață

• Standard IPX68 rezistent la apa

Ambalaj:

1 x Mini USB Endoscop

1 x Oglindă

1 x cârlig Mic

1 x Magnet

1 x Manual de limba engleză

Note :

Din cauza monitor diferențe și condițiile de iluminare, culoarea reală poate varia față de cea pe care o vedeți în imagini.Vă rugăm să permiteți-1-3 mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în produsul nostru și vă dorim spor la cumpărături!

IP68 rezistent la apa.

7mm diametru camera, cu 6pcs luminos LED-uri albe, de 0.3 MP, 480P Senzor CMOS.

Luminozitate reglabilă manual.

Accesorii pentru utilizarea.

Poze reale ale produsului.

  • Lentila (mm): 7mm
  • Plug Type: UE Plug
  • Pixel: 0.3 MP
  • Unghi: De 70 de grade
  • Rezoluție Raport: 640*480
  • Nume De Brand: ViewEye
  • led: 6 LED, luminozitate reglabilă
  • Distanța de focalizare: 1,5 cm
  • Plug: NU ESTE NEVOIE
  • Sistemul De Suport: Android, Windows, MAC
  • Numărul De Model: AN97-7-30

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!