!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Cablu de extensie R44S/R24SF M. 2 pentru NVMe SSD Solid state Drive Riser Card M2 pentru PCI Express 3.0 X4 PCIE Viteza maxima 32G/bps

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Cablu de extensie R44S/R24SF M. 2 pentru NVMe SSD Solid state Drive Riser Card M2 pentru PCI Express 3.0 X4 PCIE Viteza maxima 32G/bps

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t3757

Etichete: m2 nvme coloană, corsair rgb, pcie riser, riser card, m2 m usb, pci riser, card pci cabina, placa de coloană m2, coloană, m.2 extender.

In stoc
64.95lei 68.38lei

R44SF / R24SF M. 2 NVMe SSD Cablu prelungitor Solid state Drive Coloană Suport pentru Card M2 pentru PCI Express 3.0 X4 PCIE Viteza maxima 32G/bps

Model produs: R44SF M. 2 NVMe SSD Cablu de Extensie / R24SF M. 2 NVMe SSD PCIe x4 Cablu de Extensie

R44SF ,Conector: M. 2 SSD NVMe

R24SF ,Conector 1: PCIe x4 ,Conector 2: M. 2 SSD NVMe

Lungime cablu: 10 ~ 30 cm Lungime Și este personalizabil

Lungimea firului de instrucțiuni:

Noastre lungimea firului se referă la visual sârmă parte, nu include PCB și conector.

Următoarele modele pentru R24SF - 5 cm, se referă la partea de jos dimensiune.

Următoarele modele pentru R44SF - 8 cm, se referă la partea de jos dimensiune.

Avantajul produsului:

1. Sârmă avantaje: folosind brevetul German importate de sârmă, folosind Loturi conectori care importate din Taiwan, de înaltă frecvență suport PCIe 3.0 X16 8G/bps stabilă de transfer.

2.Lungime cablu: de la 5 cm la 80 cm, pot fi personalizate, sârmă noastră are o impedanță scăzută, cablul de mai jos 60cm poate fi stabil la PCIe3.0 viteza maxima de scriere și citire.

3.Semnalul diferențial fără gaură de design, nu există nici o problemă de atenuare a semnalului de interferență într-un parazitare capacitate și inductanță parazită, nu va fi nici mai mult CAF micro scurt-circuit, televiziune prin cablu este durabilitate.

4.PCB utilizarea de înaltă frecvență scăzută rezistență din materiale de înaltă calitate, PCB folosind de înaltă TG bord, cupru grosime îngroșa să 1oz, degetul aur placare cu aur, Bune conductoare de performanță, poate reduce oxida mai mare impedanță cauzate de accident albastru ecran.

Notă Cumpărare:

1. Tu trebuie să identifice direcția atunci când vă conectați acest cablu.Nu inversă a introduce și îndoiți, pentru a preveni arderea echipamente.

2. Toate tipurile de plăci de bază și echipamente condiție, cum ar fi semnalul capacitatea de conducere este diferită, rezultatele din testul nostru nu garantează că acesta este la fel ca rezultatele testelor.Trebuie să știi că, atâta timp cât utilizați un cablu de extensie, semnalul va fi o pierdere.Cumpărătorul care necesită perfect, vă rugăm să nu cumpere.

3. Placă grafică sau placa de baza este un echipament electronic care va crește în timp și oxidativ în îmbătrânire.Acesta va deveni mai instabil dacă conectați un cablu de extensie.Nu are suport pentru echipamentul vechi.Dispozitivul, care este mai mult de patru ani, vă rugăm să nu cumpere.

4. Doar folosi pentru testarea produsului, Dacă în alte scopuri sau nu au DIY capacitatea, vă rugăm să nu cumpere.

5. Acceptă numai un decalaj M-cheia NVMe SSD, nu suport două goluri BM-cheie SATA SSD .

R44SF:

R24SF :

  • Numărul De Model: R44SF/R24SF
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: PCI-Express Cabluri
  • Nume De Brand: ADT-Link
  • Produse De Stare: Stoc
  • Pachet: No
  • Certificare: NICI unul

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!