!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Motocicleta Faruri 4/6 LED 40/60W Rotund Spoturi Masina Electrica de Lumina de Ceață Auto-Bec Auto Styling 400LM Vehicul Accesorii Auto

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Motocicleta Faruri 4/6 LED 40/60W Rotund Spoturi Masina Electrica de Lumina de Ceață Auto-Bec Auto Styling 400LM Vehicul Accesorii Auto

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t3720

Etichete: sarcina lumini, 8c led, lampa led, lumina motocicleta, rrepyesto lampă cu led-uri, copiilor li electric auto, 30 v bec led, chrome platinum, fm transmitt, par led 40w.

In stoc
10.86lei 18.42lei

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

[Super Bright], Folosind de înaltă calitate LED chips-uri pentru a oferi mai mult gama de iluminat și o mai bună vizibilitate.Aceasta poate ajuta la reducerea accidentelor rutiere cauzate de vremea rea sau rau condițiile de drum.Asigura siguranța șoferului.

[3 moduri] lumină puternică/low light/strobe, aceste trei moduri pot fi selectate în condiții diferite

[Performanță excelentă] IP67 rezistent la apa, praf, inoxidabil, rezistent la șocuri, rezistent, poate rezista la orice mediu dur.Nu exista umiditate sau scurgeri de probleme.

[Disipare a căldurii] conductivitate termică Ridicată CNC din aluminiu si sistem eficient de răcire a furniza excelent efect de disipare a căldurii.

[Easy pentru a instala] Acesta este echipat cu un suport din otel inoxidabil pachet, care este ușor de instalat în diferite poziții.Cu reglabil accesorii de montaj, lumina de lucru pot fi reglate la 90 de grade, ceea ce face mai ușor pentru a schimba direcția fasciculului.

[Locul de amplasare] puteți instala bara de lumină de pe bara de protecție frontală, bara de protectie, bara de protectie mai mic de deschidere, grila fata, capota, portbagaj și din spate a pedalei de bara de protecție de o masina/motocicleta.Aceasta înlocuiește original fază lungă/fază scurtă, lumina de ceață, coada de lumină, și lumina de mers înapoi.

Caietul de sarcini:

Margele lampa:

Numărul de margele lampa: 4/6

Putere: 40/60W

Temperatura de culoare: 6000K

Tensiune de alimentare: 9-80v

Material: de înaltă conductivitate termică CNC din aluminiu

Gama: 200 de metri eficient lumina distanta

Modul: lumină puternică/low light/strobe

Pachetul Inclus:

1*lumina Reflectoarelor

Note:

Există un singur reflector în pachetul produsului!

  • Temperatura De Culoare: 6000K
  • Origine: NC(de Origine)
  • Suport: Dropshipping
  • Tensiune: 9-80v
  • Putere: 40/60W
  • Numărul de Margele Lampa: 4/6

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!