!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

ELEG-Noi Călcat, Acasă, de Călătorie Portabil Maneca Mansete Mini Masa Cu Picioare Rabatabile

Oferta
Pret redus
Noile colecții

ELEG-Noi Călcat, Acasă, de Călătorie Portabil Maneca Mansete Mini Masa Cu Picioare Rabatabile

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t36877

Etichete: izolație manșon de călcat, y călcat titular, fier de călcat portabil, fier rotund titular, fier de călcat, birou titular, curata fierul de călcat, salva masa de calcat, consiliul de fier, Fier, pânză de fier.

In stoc
32.25lei 42.45lei

.

.

.

Culoare: Verde cu flori

Material: Plastic+Bumbac

Număr: JC0512

Picior de Scaun(Lungime*Deschide Lățime): 8.46*4.13 inch/21.5*10.5 cm

Deschis Dimensiuni(Lungime*Lățime*Înălțime): 10.63*4.33*3.54 inch/27*11*9cm

1. Lavabil si detasabil acoperi pânză, din tricot de bumbac, non-toxice și plat.

2. Multihole panou de plastic, echilibrul termic, plastic picior maneca, rezistentă la zgârieturi și non-alunecare.

3. Pliabil scaun picior, economisi spațiu, puteți fier manseta, decolteu, picior de deschidere, etc.

4. Mini călcat maneca bord, pot fi plasate pe verticală și desktop mese de călcat.

Pachetul include: 1* de Călcat maneca bord

Note:

1. Bumbac acoperă se va micsora după spălare, strâns este un fenomen normal, după masă poate fi restaurat în mod corespunzător.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.

.

.

.

.

Vamale Rău că nu suntem responsabili pentru taxe Vamale, TVA sau orice taxe suplimentare implicate.Transport va livra în întreaga lume prin Timisoaramasaj.ro Standard de Transport maritim methord, China Post Aer Înregistrat Mail, DHL etc. Vă rugăm, asigurați-vă că numele dvs. și adresa, a declarat la Timisoaramasaj.ro, sunt corecte.Dacă numele sau/și adresa sunt incorecte, în cazul de a reveni sau nu la primirea produsului va fi pe raspunderea clientului.Pachetele sunt trimise în termen de 5~7 zile lucrătoare după plata de verificare.Urmărire informații despre pachetele, trimis prin China/Singapore Post, este, de obicei afișate în termen de 3-5 zile lucrătoare.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile după efectuarea plății, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil.Servicii Noi exercitarea 100% satisfacție a clienților, dacă aveți orice probleme cu acest produs, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați, vom găsi o soluție cât mai curând posibil.Returnarea/Restituirea Toate elementele noastre sunt 100% noi si originale, este o mare onoare pentru noi de a furniza cele mai bune produse și să ofere servicii de înaltă calitate pentru tine.Vom acorda o rambursare, în cazul în care elementul nu a fost primit în timp de livrare garantat sau a fost rupt în timpul transportului.

Dacă scopul a fost închis de către Timisoaramasaj.ro datorită posibilelor motive de securitate.Toate plățile efectuate (cu excepția redevențelor și taxelor făcut terților) vor fi returnate în contul dumneavoastră.

.

.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: Neatening/Depozitare
  • Placa De Material: Plastic
  • Accesorii: Alte
  • Numărul De Model: De călcat maneca bord
  • Stil: Portabil
  • Suport Material: Alte

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!