!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Camuflaj Nou 2020 maikul789 Barbati din Bumbac Casual stil Militar Armata Cargo Camo Luptă tactice Pantaloni urban Pantaloni de moda de sex masculin

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Camuflaj Nou 2020 maikul789 Barbati din Bumbac Casual stil Militar Armata Cargo Camo Luptă tactice Pantaloni urban Pantaloni de moda de sex masculin

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t36855

Etichete: barbati pantaloni, menta pantaloni de marfă, camo pantaloni de moda om, camuflaj urban, porumbel trage, tacvasen pantaloni de camuflaj, tricou urban, jen pantaloni de bumbac, armata pantaloni cu buzunare, luminoase de culoare roșie pantaloni de marfă.

In stoc
113.51lei

vă rugăm să verificați de mai sus detaliate de măsurare a alege dimensiunea corectă, și pentru a permite 1-3cm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.

Nume: barbati Casual de Camping, Pantaloni, plus material: bumbac Culoare: negru verde galben maro Dimensiune: 29-38 Ambalaj: unul de marfă pantaloni (nu include alte accesorii )

DESPRE TRANSPORT

1. Transport la nivel mondial, cu excepția APO/FPO.

2. Implicit logistica cum este China Post Air Mail(CPAM).CPAM are un avantaj de preț scăzut și puternic personalizate clar capacitatea, dar are un dezavantaj al lungă perioadă de timp de transport maritim.Tabelul de mai jos este doar pentru referință.

Timp de transport maritim: Comanda a Ajuns Rata (zile )

7~14

15~21

22~28

29~35

36~42

>42

U. S. A

44.5%

32.2%

11.5%

7.0%

4.7%

Dacă NU ați primit comanda,

ne va ajuta pentru a urmări.

Dacă ordinul este confirmat pierdut,

vom aranja rambursare/retrimite proces.

Rusia

2.0%

49.9%

19.9%

19.9%

8.3%

Brazilia

0.0%

0.0%

1.0%

20.0%

79.0%

U. K

24.9%

59.7%

8.8%

5.3%

1.3%

Austrilia

24.9%

53.0%

11.6%

6.6%

3.9%

Notă: datele din tabel numai pentru referință.Acestea pot fi diferite între ocupat și moale sezon.NU este potrivit pentru nevoia urgentă.Multumesc.

3. Avem dreptul de a schimba implicit logistica mod(CPAM) să fie o mai bună logistică mod.Nu vă faceți Griji, regula de bază a schimbării este nevoie de bani în plus și de sarcină în plus pentru client.Și, desigur, vă voi trimite pe e-mail dacă vom schimba logistica mod.Aveți dreptul de a păstra default logistcs fel doar ca răspuns mea de e-mail în termen de o zi sau lasa-mi un mesaj în timp ce făceau ordine.

4. CPAM are 2kg limita de greutate, dacă bunurile dumneavoastră cântărește mai mult de 2 kg, am poate diviza să fie mai multe colete pentru a reduce nava tarif.Dacă nu vrei așa, vă rugăm să ne contactați pentru a schimba prețul.

5. De asemenea, aveți dreptul de a schimba logistic, vă rugăm să contactați-ne pentru a cere schimbarea și să plătească bani în plus.

6. În mod normal, putem livra produsele în termen de 3 zilele lucrătoare după ce plata dvs. de verificare este de făcut.

7. Am doar nava a confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

8. Timp de transport maritim este provideed de companie de logistică și exclude weekend și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, în special în timpul sezonului de vacanță și de sezon aglomerat.

9. Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile lucrătoare de departe de la data plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este satisfăcătoare.

DESPRE PLATĂ

1. Acceptam Alipay, West Union, T/T și Beloto etc. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout immdiately după aproape licitatie, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

CU PRIVIRE LA RAMBURSAREA/RETRIMITE

. Dacă nimic nu a primit elementul comandat după timpul care ne-a promis, de RESTITUIRE.

2. Dacă ați primit elementul comandat dar elementul nu este la fel de descriere sau deteriorate sau greșit obiecte, de a ne furniza probe cât mai repede.Dacă acesta este confirmat de a fi vina noastră, RAMBURSARE și PĂSTRAȚI-L, sau ne puteți cere să RETRIMITĂ la tine.

3. Dacă ați primit elementul comandat si totul este bine, dar nu vrei nici mai mult, puteți să ne contactați în termen de 7 zile după ce ați primit.Vă puteți întoarce la noi, dar TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ NAVA TARIF.

DESPRE FEEDBACK-UL

Dragi Prieteni,vă rugăm să ne dea 5 STELE feedback-ul pozitiv.Multumesc.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi modalități de a face să vă mulțumiți.

Dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul pozitiv.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

DESPRE NOI

Calitate

Avem stricte furnizor de inspecție înainte de a vinde pe Timisoaramasaj.ro.Cele mai multe item-ai găsit de la Timisoaramasaj.ro sunt unele poze de nuci de calitate este extrem de diferite.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi de înaltă calitate și preț bun articol.

Protecție De Siguranță

Am promisiunea de rambursare completă sau resping după ce coletul a fost confirmat de pierdut.

Comunicare

Avem servicii profesionale pentru clienți, ne puteti contacta 24 de ore de trademange.Toate interogare și mesajul va RĂSPUNDE RAPID

Plata

Cumpărătorul nostru de Protecție protejează Numai Metode de Plată pe Timisoaramasaj.ro ca mai jos:

Protecția Consumatorului

1:în Cazul în care pachetul nu a ajuns la 60 de zile dupa ce am trimis-o (Brazilia: 90 de zile), vă vom rambursa întreaga sumă.Dacă sunteți dispus să așteptați, vă rugăm să ne contactați pentru a extinde pentru perioada de protecție.

2:Dacă există o problemă de calitate cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în timp și ne va fi activ pentru a rezolva problema.

  • Pantaloni Stil: Pantaloni De Marfă
  • Numărul De Model: largi de oameni cargo pantaloni lungi
  • Pantaloni Style5: largi pantaloni de marfă
  • Tipul De Talie: MID
  • Fata Stil: Apartament
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Bumbac
  • Stil: Stil Safari
  • culoare: Verde camuflaj camuflaj de culoare Cafea, albastru, negru,
  • Tip De Închidere: Fermoar Fly
  • Lungime: Full Length
  • Decor: Buzunare
  • Pantaloni Style2: Pantaloni barbati
  • Pantaloni Style6: camuflaj pantaloni barbati
  • Grosime: Midweight
  • Pantaloni Style3: stil militar pantaloni de marfă
  • Nume De Brand: ARMATA UNIUNII
  • Pantaloni Style4: pantaloni cargo stil militar
  • Dimensiune: 29 30 32 34 36 38
  • Dimensiune talie(în țoli): -
  • Se Potrivesc De Tip: Regulat
  • Tesatura Tip: Panza
  • Pantaloni Style1: mens pantaloni de marfă

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!