!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

AHCVBIVN Sistem de Supraveghere Video 8CH de Securitate CCTV Kit 8PCS 1200TVL Cupola de Securitate aparat de Fotografiat Viziune de Noapte 8CH 1080P CCTV DVR

Oferta
Pret redus
Noile colecții

AHCVBIVN Sistem de Supraveghere Video 8CH de Securitate CCTV Kit 8PCS 1200TVL Cupola de Securitate aparat de Fotografiat Viziune de Noapte 8CH 1080P CCTV DVR

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t36796

Etichete: protecție de securitate aparat de fotografiat, cam dash, ps4 usb, camera de secur, 8 camera cctv kit, tovnet, 4ch cctv kit, casă dom geodezic, dvr ip wifi, camera cctv kit.

In stoc
694.26lei 1 102.03lei

AHCVBIVN-Camera CCTV Sistem de Prezentare 8pcs HD SONY 1200TVL Camere CCTV; 8CH AHD 1080P Recorder DVR Hibrid Puternic Server de Rețea; Cu Funcția Cloud P2P; suport USB ,Mouse-ul,backup; Suport pentru Android,iphone,ipad,pc,cms vedere; Suport VGA de ieșire și de ieșire HDMI(1080P); Rezoluție de Înregistrare: 1080P; Cu H. 264 de Înaltă eficiență de Compresie Video; Auto White Balance,Auto Gain control,înapoi lumina comp; Interfata HDD:SATA,Suport intre 250GB si 6TB; Multi-limba meniuri opțiunea de până la 28 de tipuri de limbaj ;

*Suport 2.0 MP AHD camere de intrare și Ieșire HDMI 1080P ; *P2P serviciu de cloud pentru Android/iOS dispozitive mobile de vedere la distanță oriunde, oricând; *înregistrare de detectare a Mișcării.DVR-ul va fi declanșat pentru a înregistra atunci când detectează ceva în mișcare.NU trăgaci, nici o înregistrare, mai inteligent și cu economie de spațiu; *e-Mail de alertă și de notificare de alarmă.Atunci când detectarea mișcării este declanșat, DVR-ul va trimite automat sunet de sonerie și notificări de alarmă la adresa dvs. de email, inclusiv instantaneu pe loc; *mai Multe moduri de a accesa de pe PC, telefon și pad, pot fi vizualizate de către client PC, Telefon APP și IE ,Chrome,Firefox,Safari browser; *Suport de 3.5 inch cu port SATA, hard disk, capacitate aproximativ 500G/1T/2T/3T/4TB/5TB/6TB, și mai puțin de 500G nu este acceptată; *Acest DVR default VGA rezolutie este de 1280*1024, deci vă sugerăm să utilizați monitorul cu 1280*1024 sau mai mare rezoluție 1920*1080 HDMI pentru utilizare normală; AHD DVR NVR HVR 5 ÎN 1,Suport camera ahd ,camere analogice,camere ip,TVI Camera,CVI Camera;

Elementele incluse 1 X 8CH AHD 1080P DVR NVR HVR 5 in 1 Digital Video Recorder 8 x HD 1200TVL SONY IR-Cut Ziua viziune de Noapte Dome 8 x 65feet(20m) video cctv cablu pentru camera 2 x 12V 3A adaptor de alimentare pentru camere de supraveghere 1 x 12V 2A adaptor de alimentare pentru DVR 2 X 1 la 4 splitter de alimentare 1 X cablu USB Mouse-ul pentru DVR 1 X CD cu Software-ul pentru DVR 1 X Control de la Distanță pentru DVR Nici un Hard-Disk inclus !!!

Sistemul CCTV Mai multe Detalii

1.AHD 1080P de Înaltă Definiție Ecran

De înaltă Definiție interfață de ieșire,Suport on-line pentru redare,Mobil, de la distanță,Multi-fereastra ecran cu Rezoluție 1080P.Unghiul va fi mai mare,iar imaginea va fi mai clară.

2.Mai multe opțiuni de vizualizare

Vizualizare pe Monitor HDMI

Afișa cu ușurință video prin portul HDMI al monitorului computerului pentru a profita din plin de sistemul de securitate

claritate. (HD Cablul Nu este Inclus)

Vizualizare pe TELEVIZOR sau Monitor PC

Pentru un plus de confort, DVR-ul, de asemenea, vine cu VGA si BNC conexiuni pentru rezoluție standard opțiuni de vizualizare.

VGA sau BNC la RCA cablu nu este inclus.

3.AHD DVR NVR HVR 5 IN 1

Vă puteți bucura de liber cinci moduri de conectare cu un multi-funcție de înregistrare video digitală.AHD(Analog High Definition)este o noua tehnologie avansata pe acasă de securitate cu 5 recordering moduri.pentru opțiunea dumneavoastră:Analog / Rețea / TVI / CVI / AHD+Rețea.Puteți obține video HD de calitate în fiecare modul.

4.Vizualizare de la distanță oriunde,oricând Vizualiza video live de la sistem de oriunde și oricând, prin intermediul smarphone, de masă sau PC cu tehnologie avansata P2P, vă sunt capabili de a accesa de la distanță sistemul dvs. în câteva minute sau mai puțin, nu portforwarding necesare, accesul de la distanță nu a fost niciodată atât de ușor!!!

5.Instant alertă e-mail Puteți configura zona pe care doriți pentru a controla,atunci Când este declanșat,acesta va trimite un mesaj la e-mail ,puteți obține informații de primă mână ,nu contează când și unde vă aflați .

6.Înregistrare De Detectare A Mișcării

Acest sistem este conceput pentru a trimite o alertă e-mail când sunt detectate mișcări și vă permite să înregistrați numai atunci când este detectată o mișcare.

7.Ușor de vedere la distanță setarea

Setarea ușor , doar 4 pași pentru telefonul mobil vizualizare, vizualizare video live de la sistem de oriunde și oricând, prin intermediul smarphone, de masă sau PC cu tehnologie avansata P2P, vă sunt capabili de a accesa de la distanță sistemul dvs. în câteva minute sau mai puțin, nu portforwarding necesare, accesul de la distanță nu a fost niciodată atât de ușor!!!

8.Ușor p2p cloud vedere la distanță

9.Plug and play ,Ușor de utilizat

Cctv de securitate de sistem este plug and play ,ușor de configurat,Face lift mai ușor.Vizualizare de la distanță oriunde, oricând.

Camera HD Mai multe Detalii

1.privire de ansamblu

Prin utilizarea de înaltă performanță, senzorul de imagine este clar, delicat și de înaltă performanță, senzorul de imagine este clar, delicate;

Suport IR-CUT dual filtru comutator, zi și noapte, pentru a realiza monitorizarea, culoarea nu este o distorsiune.

Analog HD AHD video de ieșire;

Distanța de transmisie este de 500 de metri;

Suport electronic automat de funcția de fotografiere, de a se adapta la diferite monitorizare a mediului;

  • Vedere La Distanță: Android, iPhone, iPad, Internet Explorer, etc
  • AHD+DVR+HVR+NVR 5 in1: Conectați ahd/camera analog sau ahd/analog+IPC
  • Garanție: 3 ani
  • Nume De Brand: AHCVBIVN
  • Numărul De Model: AHC-SZ-4011SN
  • Limba: multi-language(engleză, spaniolă, rusă,etc..)
  • DVR AHD: 8CH AHD 1080P
  • PC-uri de Camera: 8Pcs
  • Camera Senzor De Imagine: 1/3" Color CCD
  • Suport: HDMI 1080P / P2P iCloud /3G WIFI/ ONVIF
  • Rezolutie Camera: 1200TVL,SONY,1.0 MP,Viziune de Noapte,IR-CUT
  • Obiectiv: 3.6 mm
  • Putere: UE UA MAREA BRITANIE NE
  • Lungime Cablu: 20m

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!