!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Tratează Dulce Rapid Dezghetare Tava Pentru Decongelare Carne Sau Alimente Congelate Rapid, Fără Energie Electrică, Cuptor Cu Microunde

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Tratează Dulce Rapid Dezghetare Tava Pentru Decongelare Carne Sau Alimente Congelate Rapid, Fără Energie Electrică, Cuptor Cu Microunde

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t36779

Etichete: tava de alimentare pentru, tavă din oțel inoxidabil, tesatura alimentare, restaurant fast-food, decor tava, email tava, decongelare rapidă tava, desktop cuptor, trestie de lut, dezghetare tava de repede.

In stoc
36.42lei 45.55lei

Tip: Blocuri De Tocat

Forma: Dreptunghi

Caracteristică: Eco-Friendly

Nu este nevoie să mă întreb cum pentru a dezgheța alimente dumneavoastră în câteva minute, nici mai mult!Decongelare rapidă Tavă vă permite să se dezghețe congelate carne sau alimente rapid și în mod natural.Nu ai nevoie de cuptor cu microunde ta de carne congelată să se dezghețe, doar locul pe super dezghetare tava și a vedea magia.

material conductor, pentru a accelera procesul de decongelare dramatic.Tava nu are nevoie de energie electrică sau baterii.Se dezgheață produse congelate în mod natural.

Cel mai Sigur Mod de a decongela carne sau alimente congelate rapid și natural.

Este foarte ușor de curățat și în mașina de spălat vase

Nu este nevoie de a utiliza cuptor cu microunde, energie electrică, produse chimice sau apă caldă

Dezghetare a alimentelor congelate în câteva minute - chiar și atunci când congelate rock solid

Fără picioare

culoare:negru

Material:aluminiu

dimensiuni:23*16.5*0.2 cm

Conținutul Pachetului:

1*Decongelare bord

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu garantăm livrarea la timp cu privire la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.

Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, 12monthfree de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costsof părțile să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Material: aluminiu
  • Origine: NC(de Origine)
  • Forma: Dreptunghi

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!