!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

TTLFE Portabil Rasnita de Cafea Burr Automată Mașină de Espresso de Cafea Filtru Baterie Reîncărcabilă Operat,de Călătorie Pahar de Cafea

Oferta
Pret redus
Noile colecții

TTLFE Portabil Rasnita de Cafea Burr Automată Mașină de Espresso de Cafea Filtru Baterie Reîncărcabilă Operat,de Călătorie Pahar de Cafea

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t36676

Etichete: rasnita de cafea mână, expresso, cafea cu lapte, rasnita de cafea xeoleo, cafea espresso maker, 8 auto cablu, rasnita de cafea electrica espresso, rasnita de cafea eletric, rasnita de cafea manuala, râșniță de cafea.

In stoc
232.69lei 394.39lei

TTLIFE Portabil Rasnita de Cafea Burr Automată Mașină de Espresso de Cafea Filtru Baterie Reîncărcabilă Operat,de Călătorie Pahar de Cafea

Baterii:Cu baterie reîncărcabilă (incarcator USB cablu inclus), după complet încărcată, puteți folosi rasnita pentru slefuire boabe de cafea de 12 ori, perfecta pentru calatorii si camping.Și un filtru de cafea pentru acasă, la birou, masini.

ALL-in-One de Proiectare:Rasnita de Cafea, Instant, Mașină de Cafea, Filtru de Cafea și Cană Toate într-un singur Portabil și de Călătorie-Design prietenos, nu este Greu să se Pisa Boabe de Cafea Ca Una Manuală, și la fel ca Acasă Electric Rasnita de Cafea.

Multi-funcții:Ea Nu Numai că poate fi Ușor pentru a se Pisa Boabe de Cafea, Dar Ușor de Operat pentru Condimente Uscate, Nuci, Semințe, Cereale, este, de asemenea, un Mare Cadou pentru Iubitorii de Cafea pentru Acasă, la Birou,Auto, Camping,Turism.

Reglabil Asprime :Prin rotirea buton reglabil mecanism în partea de jos a automat rasnita de cafea, se poate regla praf de cafea e asprime pentru a asigura particule fin și uniform.

UȘOR DE UTILIZAT:trebuie Doar să adăugați câteva boabe de cafea în și apăsați comutatorul, acesta va automat de slefuire 2-3 minute, se poate prepara cafea direct, și ușor de a face o ceașcă de 200 ML de cafea espresso în câteva minute.

Culoare: Negru/Alb rosu

Material: oțel inoxidabil + PP

Dimensiune: 20*9*9cm

Conținutul Pachetului:

1*Rasnita De Cafea

1*cablu de date USB

1* manual de limba engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Numărul De Model: JJWP0691
  • Caracteristică: lavabil
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!