!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Auto Parbriz cu ventuza Mount titularului Cradle Suport Stand Pentru iPad Tablet PC Picătură de Transport maritim

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Auto Parbriz cu ventuza Mount titularului Cradle Suport Stand Pentru iPad Tablet PC Picătură de Transport maritim

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t36567

Etichete: noinh, titularul de bucătărie din metal, tableta microsoft surface, țineți tableta, interior vaza, cupa tableta, pentru monitor stand, lg flex placa de baza, metal suport ipad, pentru suport pentru tabletă.

In stoc
40.34lei 49.18lei

40713 de Montare Suport de tip Nou fluxului de aer design, super absorbție capacitate și stabilitate.Reglabil pe lungime și înălțime, Ușor de instalat și de a elimina.Universal se monteaza, funcționează bine pentru ipad-uri și alte tablet Pc-uri.Costum pentru orice fel de loc,ca suprafață de sticlă,apartament birou,parbrizul autovehiculelor,etc. Cum să utilizați:

1) a Asambla GHEARA secțiunea de ASPIRAȚIE BRAȚUL secțiune, aliniați clemele și împingeți-le în loc, asigurați-vă că auziți un CLIC asigurarea sale sigure.

2) Asigurați-vă că suprafața de Sticlă este curat și uscat, vă sugerăm curățarea suprafeței cu vată și alcool de curățare.

3) dezlipiți folia de protecție de pe ventuza, asigurați-vă că aspirație de blocare este în poziția de deblocare.

4) Aliniați PARBRIZ TITULAR la curățate și suprafață uscată.Apăsați ferm pe APĂSAȚI butonul, și apăsați în jos dispozitivul de BLOCARE.

5) Asigurați-vă că PARBRIZUL, SUPORTUL este fixat pe suprafața de sticlă înainte de montarea PC-ul Tabletă, pentru Ipad, Echipamente GPS.

6) Reglați GHEARE și BRAȚUL MÂNERE și atașați echipamentul.Notă : înainte de a cumpăra ,vă rugăm să verificați dispozitivul dimensiune ,indiferent dacă acesta este solicitat gama, ca imaginea prezentată.Material: ABS ventuza diametru:9cm(aprox) Dimensiuni:20cm x 14cm x 14cm(aprox) Culoare:Negru Cantitate: 1 buc Notă: vă Rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!Auto suport Parbriz x 1 (Tableta nu este inclus!)

  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: zhuanchanpinsiquanjia
  • Pachet: No
  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!