!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

50pcs 250um OCA Optical Clear Adeziv pentru iPhone 4.7 5.5 inch 6 6S 7 8 X Adeziv OCA pentru Samsung Galaxy S7 S8 S9 S10 Plus Telefon

Oferta
Pret redus
Noile colecții

50pcs 250um OCA Optical Clear Adeziv pentru iPhone 4.7 5.5 inch 6 6S 7 8 X Adeziv OCA pentru Samsung Galaxy S7 S8 S9 S10 Plus Telefon

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t36556

Etichete: trupa iphone xs, adeziv oca, id-ul iphone xs, wolfrule apple se, s9, iphone x opal, versiune globală xiaomi poco x3 nfc 6gb, 128gb, display iphone x oca, ureche apple se, reno4 pro.

In stoc
107.73lei

50pc/lot OCA optical clear adeziv pentru Samsung Galaxy S8 S9 S4 S5 S6 S7 Edge față-verso Autocolant pentru iPhone 5, 6 și 6S plus 7

Descriere: 1. Pret de fabrica 100% Originale pentru Mitsubishi OCA film 2. OCA (Optic Clar Adeziv) este una dintre cele mai importante materii prime de ecran tactil. 3. OCA Banda de Film este un foarte specializate, film care oferă o claritate excelentă și aderență la diferite tipuri de substraturi transparente. 4. De specialitate pentru a se potrivi perfect cu dispozitivul și NU de tăiere necesare 5. Recomandăm o instalare profesională.Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb Compatibile cu: Pachetul inclus: 50 x 250um OCA Optical Clear Adeziv

Contactați-ne:

Noi en-Gros și cu amănuntul de telefon mobil LCD piese de schimb si placa de baza reparatii instrumente , vă Rugăm să ne contactați prin Timisoaramasaj.ro messgae pentru comenzi mai mari.Multumesc .Vă rugăm să adăugați nostru magazin la Magazin preferat !Vom actualiza elemente NOI și de a oferi un discount cea mai mare parte !Vă rugăm să nu-l ratați!Multumesc!!!

Livrare :

Ne va livra bunurile atunci când ați confirmat comanda in 3 zile (cu excepția Vacanță și de week-end ).Dacă nu livrăm în termen de 3 zile ,va vom contacta cat mai repede posibil și actualizare transport de zile pentru tine , vă Mulțumesc .

Plata :

Acceptam plata prin Escrow,Western union, Moneygram și TT (Transfer Bancar)!Doar nava la Timisoaramasaj.ro Adresa Numai , vă Rugăm să asigurați-vă că adresa și numele persoanei de contact în Timisoaramasaj.ro sunt corecte !Pentru cumparatori rusă, vă rog lăsați-vă numele Complet , Multumesc !

Întoarce & Înlocuire :

Toate produsele sunt Verificate și Ambalate într-o bună condiction,dacă nu sunteți mulțumit de produsele noastre ,vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 30 zile de înlocuire sau de Restituire !

Feedback-ul :

Atunci când primiți elementul si satisface cu produsul, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 scoruri DSR.Ne va lăsa o 5 scoruri DSR feedback-ul pentru tine.În caz de orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ sau pentru a deschide un caz prin Timisoaramasaj.ro.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

  • Utilizarea: telefon mobil
  • Compatibil Marca De Telefon: Apple iPhone
  • Nume De Brand: de muncă pe telefonul smartphone
  • Edge-to-Edge Acoperire: No
  • Tip: Față De Film
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Model de iPhone: iPhone12 mini

2020-12-06 good quality oca glue
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!