!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

2016 Nou animal de Companie Cățeluș Haine de Crăciun Moș Crăciun Costum de Pisica de Companie Haină de Iarnă Haine XS S M L XL-4XL dimensiunea oricarui

Oferta
Pret redus
Noile colecții

2016 Nou animal de Companie Cățeluș Haine de Crăciun Moș Crăciun Costum de Pisica de Companie Haină de Iarnă Haine XS S M L XL-4XL dimensiunea oricarui

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t36513

Etichete: câinele captusit haina, câinele ziua îndrăgostiților haine, cosplay sexy xl, dublu haine de câine, câini de haine pentru animale de companie koker, camping haine de iarnă, 4xl costum de câine, accesorii pisica costume de crăciun, câine, animale de companie.

In stoc
34.52lei 36.34lei

2016 Nou animal de Companie Cățeluș Haine de Crăciun Moș Crăciun Costum de Pisica de Companie Haină de Iarnă Haine XS S M L XL-4XL dimensiunea oricarui

Vă rugăm să alegeți mărimea potrivită inainte de a comanda,sau orice îndoieli, vă rugăm să contactați-ne liber

100% De Brand Nou Și De Înaltă Calitate

Material: berber Fleece

Culoare: Rosu (ca spectacol cinematografic)

Pachet: o bucată câine de crăciun apparecl

Îmbrăcăminte dimensiune :

SHOW TIME

Informații de transport maritim:

Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.

Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde de cumpărător\'s timp de vămuire sau de Forță Majoră.Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

După-vânzare de servicii:

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere.Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin prietenos moduri, după cum urmează:

1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3 Produs de calitate program de procesare:

1).Cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2).Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu\'t de gând să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager: cn1000658066, înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Sper bucurați-vă de cumpărături cu noi!

  • Lungime: XS S M L XL 4XL
  • Sezon: Toamna/Iarna
  • Aplicabile Rasa De Câine: Caine de talie medie
  • Nume De Brand: ETHIN
  • Material: berber Fleece
  • Dog snacks-uri de Tip: Haina Caine
  • Utilizare: Îmbrăcăminte
  • Stiluri: Haine De Crăciun
  • Tip: Câini
  • model: Solid
  • Greutate: 150 g

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!