!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

1 Pachete,Interioare și în aer liber, Balcon Acoperit cu Plastic Oțel Inoxidabil 304 cabluri Pentru Haine Agățat

Oferta
Pret redus
Noile colecții

1 Pachete,Interioare și în aer liber, Balcon Acoperit cu Plastic Oțel Inoxidabil 304 cabluri Pentru Haine Agățat

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t36452

Etichete: cablul, iută frânghie, sfoara bumbac, resiliance frânghie de sârmă de oțel, sârmă din oțel inoxidabil șurub, țesute sârmă de oțel coarda, detașabil cablu din sârmă de oțel, decor coarda, galv frânghie de sârmă de oțel, în aer liber cabluri din oțel inoxidabil.

In stoc
32.62lei 40.26lei

Frânghie Din Oțel Inoxidabil

Shippment: 1.Înainte de a plasa comenzi, vă rugăm să confirmați preț și alte detalii cu noi. 2.Atunci când procesarea comenzii, vă rugăm să verificați adresa de livrare, codul poștal și tel.nr.ect. 3.Vom aranja livrare în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea de plată. 4.În general, ne va livra comanda dumneavoastră împreună DHL .Dar dacă e urgent, că poți plăti o taxă suplimentară de transport, va vom trimite prin alte expres ca mai jos .

Se întoarce: 1) va returna, dacă te vei întoarce elementele în termen de 10 zile de la primirea elemente pentru nici un motiv. 2) produsele Returnate nu trebuie să fie uzate sau deteriorate. 3) Cumpărătorii sunt responsabil pentru deteriorarea sau pierderea de elemente, atunci când s-a întors.și nu obține o rambursare completă. 4) Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxa de transport pentru returnarea produselor.Freeback: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Apreciem că.Dacă aveți orice întrebare.Vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.Multumesc.

  • Frânghie De Sârmă: 4mm
  • Coarda Material: Din oțel inoxidabil 304

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!