!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

48 Bobine Per Cutie Iasomie Trandafir Magnolia Naturale De Lemn De Santal Parfum De Acasă Bobina De Tămâie Spice Antiseptic Răcoritoare

Oferta
Pret redus
Noile colecții

48 Bobine Per Cutie Iasomie Trandafir Magnolia Naturale De Lemn De Santal Parfum De Acasă Bobina De Tămâie Spice Antiseptic Răcoritoare

Rating:
0%
3 / 5 ( 2 )
SKU
t36438

Etichete: fard de obraz stick, bud plus, tămâie mare stea, tămâia, bumer, artificiale magnolia, antiseptic gel f, pad muguri live, insenc, arzător de tămâie, tămâie stick.

In stoc
14.29lei 23.83lei

Uleiuri esențiale amestecuri,lemn de santal si iasomie .mirosul este bun.Ați găsit sursa ta pentru orice și toate tipurile, tipuri și varietăți de Australia tămâie, tămâie Indiană, Tibetană tămâie, de uz Casnic tămâie, Stick-ul și Con tămâie precum și pură rășină tămâie, uleiuri esențiale, salvie albă, pătarea plante, accesorii și mult, mult mai mult.Dacă sunteți în căutarea pentru tămâie pentru utilizarea de zi cu zi sau ocazii speciale, de mediere sau de inspirație, pentru curatarea mediului sau pentru consolidarea relaxare. 4 ore de standard singur disc poate fi ars pentru 3 ore 2 ore caietul de sarcini singură placă poate arde 1,5 ore Cantitate:48Pcs/Cutie Caracteristici:Portabil,costum pentru masina,camera de zi.cameră de zi.sală de lectură,birou,clube,masina.Elegant era miros de iasomie,Răcoritoare și de purificare a aerului înconjurător,Aroma de interior,Scuti de presiune,ajuta la somn.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Timp de livrare: Dragi prieteni, s-ar putea întâlni unele confuz atunci când vă alegeți metoda de transport maritim, vă rugăm să rețineți de mai jos:

Pentru toți prietenii:

1).China post Obișnuit Pachet Mic Plus este Timisoaramasaj.ro e propriul mod de transport maritim, nu este nici o urmărire informații.

2).Pentru

3).Atunci când vei ajunge coletul, vă rugăm să confirmați primirea și să ne dea 5 stele de feedback.

4).Dacă nu ajunge coletul aproape promis de timp, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul de livrare.De 60 de zile, putem promis returna banii.sperăm încredere unul în celălalt.

Pentru prieteni ruși:

1).Vă rugăm să oferi receptor e plin de numele real, atunci când plasați comanda.pentru că nu se poate obține parcelă din cauza vamale.dacă este așa, noi nu suntem responsabili pentru tine.

2).Am expediat coletul prin metoda noastra de transport, este mai rapid decât China post Obișnuit Pachet Mic Plus.

procesul de transport maritim 1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. 2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Timisoaramasaj.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Timisoaramasaj.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Utilizarea: Răcoritoare
  • Tip: Stick De Tămâie
  • Ambalare: Pachet simplu pentru Uz Privat
  • Cerere Scena: Camera De Zi
  • tămâie bobina: Jasmine tămâie
  • Caracteristică Regională: Tămâie Indiană
  • Clasificarea: tămâie bobina
  • Caietul de sarcini: Gift Box
  • Cerere: Corpul
  • Material: Flori & Bud
  • Numărul De Model: 42920175482

2020-11-19 Excellent!
5/ 5 stars
2020-12-01 All broken, unbroken incense and broken box.
1/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!