!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Naturale frumoase gabbro minge de cristal de cuarț sfera specimen rieki vindecare pentru decor acasă

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Naturale frumoase gabbro minge de cristal de cuarț sfera specimen rieki vindecare pentru decor acasă

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t36398

Etichete: driver distilator, diblu de metal de păr, sampanie cercei, driver de golf nike, dispozitiv de mână gratuit, driver doogee x5, întuneric fard de obraz rochii, driver 90 v 38 w, plin pantaloni scurți fata.

In stoc
62.72lei 66.03lei

Caietul de sarcini:

Material: gabbro cuarț

Dimensiuni (aprox): 40-50mm

greutate (aprox): /

Pachetul include: 1buc-o sfera de cristal bile naturale frumoase gabbro minge de cristal de cuarț sfera specimen rieki vindecare pentru acasă decorare Caracteristici: 1. Realizate din ingrediente naturale de gabbro cristal de cuarț sfera minge , foarte frumos și atractiv. 2. Aceste natural gabbro cristal de cuarț sfera minge sunt foarte frumoase. 3. Mic size și lumină greutate, ușor și convenabil de a transporta. 4. Este bun pentru sănătate, reduce radiațiile electromagnetice și de demagnetizare. 5. Este, de asemenea, o mai bună alegere pentru decorarea acasă sau de nunta de decorare Notă: 1. Vă rugăm să permiteți-dimensiune mica eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Eu sunt dispus să rezolve orice problemă cu clienții mei.Vom face noastre cele mai bune pentru a obține mulțumit.(^v^)

  • Tema: Mascota
  • Material: gabbro cuarț
  • Forma: Mingea
  • culoare: negru
  • Stil: cu feng shui
  • Numele: gabbro cristal de cuarț sfera minge
  • Caracteristică Regională: China
  • Nume De Brand: sisterstone

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!