!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

100buc Irigare Gradina Barb 4mm 6mm Sferice Anti-picurare Conector 4/7mm Furtun 6mm Duze Scurgere Dovada in Miniatura Adaptorului Supapei

Oferta
Pret redus
Noile colecții

100buc Irigare Gradina Barb 4mm 6mm Sferice Anti-picurare Conector 4/7mm Furtun 6mm Duze Scurgere Dovada in Miniatura Adaptorului Supapei

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t36390

Etichete: 6 mm supapă, 6mm barb plastic, gardena aspersor, tag barb, barb 8 4mm, conector furtun rapid, 10mm racord de furtun, safebet furtun de gradina, conector furtun, fixați furtunul.

In stoc
87.87lei 117.15lei

Descriere: Utilizat pentru a conecta micro cap de pulverizare pentru principalele furtun, sau să-micro spray capul cu susul în jos pentru furtun,pentru a preveni scurgeri de apă după ce închideți robinetul de apă.Caietul de sarcini: Denumire Produs: Sferice Anti-picurare, Dispozitiv Material: Plastic Culoare: Gri dimensiune Conector: O parte se conecteze cu diametrul exterior de 6mm, de cealaltă parte conecta cu ghimpată 4mm Ambalare includ: 100 Buc x Sferice Anti-picurare Caracteristici Dispozitiv: 1.Există o mare calitate "O"formă de gel de siliciu în interiorul buclei, bun sealability și durată lungă de timp. 2.Când presiunea din sistem până la un anumit grad, gel de siliciu buclă părăsească furtun, supapa va fi deschis în mod automat, apa curge. 3.Când presiunea din sistem până la un anumit grad, gel de siliciu bucla se agață de furtun, supapa va fi închis în mod automat, pentru a preveni fluxul de apă afară.Principala utilizare a produsului este de a închide cap de pulverizare și pentru a preveni scurgeri de apă.Rețineți Că este manuală de măsurare, poate fi de 1-2mm de eroare.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc.

Transport ◆ Noi, de obicei, nava comanda dvs. în termen de 48 de ore după ce primim plata.

◆ Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, de obicei dura 10-30 de zile prin poștă(Timisoaramasaj.ro Standard de Transport maritim,epacket,china post air mail, etc).

◆ Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, dar încă nu a primit element, vă rugăm să ne contactați și noi vă va ajuta să se extindă de Protecție momentul comenzii.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa un positiver feedback-ul cu 5 stele. 2. Când aveți orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție.Trebuie să încercați cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.

  • culoare: Gri
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: 11936
  • Numele: Sferice Anti-picurare, dispozitiv
  • Unitate de vanzare: 100 Buc
  • Gradina De Apă Tip Conector: Anti-picurare Conector
  • STANDARD: Din
  • Tip: Gradina De Apă Conectori
  • Nume De Brand: Vorbim Mulțumit
  • Dimensiune racord: Ghimpată 4mm 6mm

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!