!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Transport gratuit! HF2520 HF253220 25*32*20mm-Un fel ac role de rulmen?

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Transport gratuit! HF2520 HF253220 25*32*20mm-Un fel ac role de rulmen?

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t36221

Etichete: 6200 de rulment, comun de oțel de rulment, 607zz, 203 rulment, comune de sex masculin poartă, minge de urs, urs plastic, urs, ac rulmentului cu role, wrangler lagărului articulației.

In stoc
14.58lei 21.43lei

Suntem o companie din China, cu mai mult de 10 de ani de experiență, poate oferi o varietate de modele, diferite tipuri de rulmenți; · nivel ridicat de servicii, la preturi competitive, rulmenti de inalta calitate; · din cauza mai Multe poartă modele, nu se poate demonstra toate, puteți Sta în interiorul scrisoare pentru a cere; · Dacă aveți nevoie de cantități mari de bunuri, vă rugăm să ne contactați pentru a face oferta; · cu un număr de logistică internațională de cooperare, pentru a oferi mai convenabil și eficient de servicii logistice.

Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.

·Cererea dumneavoastră va fi răspuns în termen de 6 ore

·Dacă ceva te putem ajuta.pls contactati-ne. ·Vă vom informa dacă mai avem nevoie de timp să se pregătească. ·Comenzi procesate în timp util după verificarea plății. ·Vom verifica mărfurile cu atenție înainte de expediere. ·Vom verifica mărfurile cu atenție înainte de expediere. · Vă rugăm să Verificați adresa dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii..Am doar nava a confirmat pentru adrese. (Prieteni ruși nevoie pentru a scrie numele dvs. complet,sau va pot primi coletul.) ·SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. ·Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ajute pentru a lăsa "Feedback Pozitiv" și "5 Stele Perfecte" pentru noi, atunci când veți primi articole și vom face același lucru pentru tine.Multumesc anticipat!Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Nume De Brand: JZN
  • Numărul De Model: HF2520 HF253220 25*32*20mm

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!