!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Cablu Cutie de Depozitare Priză de Alimentare Negru Cablu Ordonat Cutie de Depozitare Comutatorul de Alimentare Ușor Pentru Siguranța Acasă Sârmă Ter Cutie #T2G

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Cablu Cutie de Depozitare Priză de Alimentare Negru Cablu Ordonat Cutie de Depozitare Comutatorul de Alimentare Ușor Pentru Siguranța Acasă Sârmă Ter Cutie #T2G

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t36153

Etichete: ply cutii de depozitare, aliaj de cutii de depozitare, compozit acrilic, ileaf de stocare, acrilic bara caseta, cutie scurt, ika de stocare, htc portul de încărcare înlocuire, cablu de siguranță, tv sârmă organizator.

In stoc
27.91lei 47.32lei

Sârmă Cutie De Depozitare Sârmă Cutie De Depozitare Cutie De Cablu Priza De Sârmă Termin Cutia

Descriere produs:

Prin gestionarea toate firele și prize de curent într-o singură cutie, puteți utiliza un multi-scop minim de sârmă cutie de depozitare pentru a organiza fire încurcate.Cel mai mic cutie de design aduce un stil modern, în timp ce încă stau la fel.

Pentru a evita accidente periculoase, introducerea de la comutatorul de alimentare și cablul de alimentare departe de copii, este important pentru a îmbunătăți siguranța acasă.

Caracteristică:

Organiza și de a ascunde murdar corzi

Cutie concentrate toate firele într-un spațiu printr-special concepute găuri pe ambele părți.El ajută pentru a aranja firele și pentru a evita denaturarea.Puteți ascunde fire încurcate complet lângă computer, sau puteți să puneți-le cu grijă pe podea.

Spori copii siguranța familiei

Acesta stochează o priză priză cu un capac detașabil pentru a proteja copilul de șoc electric și de declanșare.

Elegant decor acasă

Minimalist cutie de depozitare este disponibil în negru și alb pentru a potrivi cu ușurință orice design interior al casei.

Praf și rezistent la apa

Polipropilenă (PP) capace de plastic și cutii oferă o protecție excelentă împotriva apei sau picături de apă.Duritatea acest plastic este suficient să dețină obiecte mici pe partea de sus.

Capac mobil

Capacul este detașabil și se poate deschide capacul de căldură, dacă este necesar.

Caietul de sarcini:

Material: plastic PP (polipropilena) Culoare: negru / alb

Dimensiune: 23.5 cm (lungime) X 11.5 cm (latime) X 12.3 cm (înălțime)

Pachetul include:

1 x cablu cutie de depozitare

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Acryl
  • Dimensiune: 1

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!