!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Tipărit Tipărite De Nunta Sticla De Apa Etichete - Rustic Floare Roz Personalizat Sticla De Apa Etichete Personalizate Sticla De Apa De Laborator

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Tipărit Tipărite De Nunta Sticla De Apa Etichete - Rustic Floare Roz Personalizat Sticla De Apa Etichete Personalizate Sticla De Apa De Laborator

Rating:
0%
5 / 5 ( 5 )
SKU
t35945

Etichete: foamer lapte, mireasa echipa, indicator de nunta litere, decor înghețat, stil rustic, fi mireasa, oasele echipa de mireasa, toy story 3 jucarii jessie, personalizate de garanție eticheta, ceață de apă roz.

In stoc
19.82lei 33.03lei

Personalizate de Nunta Sticla de Apa de Etichete(nu include sticla)

Important: sticle nu sunt incluse în acest element.acest articol este doar etichete pentru sticle!!!Principale: 20*5 CM, 24pieces, tipărite pe adezive din PVC autocolante, este rezistent la apa.dacă ai nevoie de alte dimensiuni, care este, de asemenea, ok, vă rugăm să contactați cu mine pentru costul total.textul pe grafica poate fi schimbat.Culoarea reala a produsului poate varia din cauza diferențelor în setările monitorului.Imagini colorate sunt sugerate de imprimare pe Culoare Alb Ziare.Noastre de imprimare aparatul este profesional, dar încă trebuie să le oferi suficient de bun calitate a imaginii pentru a obține o bună imprimare, NICI CEAȚĂ, NICI imagini MICI.Dacă există probleme după ce ați primit pachetul, vom rambursa integral sau trimite un nou pachet dacă este de datoria noastră.dar mai întâi de toate, vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără a veni în contact cu noi.

Imprimare Personalizata:

1.Trimite-ne poza sau text aveți,atunci putem proiecta pentru tine. 2.Puteți alege modelele noastre urmare,putem pune textul pe modelele noastre. 3.dacă ai nevoie de specail fonturi, vă rugăm să luați-l de la http://www.fontspace.com/popular/fonts și verificați fontul dacă este disponibilă pentru limba dvs., și trimite-mi link-ul de font ai nevoie.

Avem o mulțime de modele pentru referință

Dar nu putem pune toate de design de la magazinul nostru,dacă doriți mai mult de design de la noi,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine.Va vom trimite prin mesaj.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

  • Numărul De Model: Nunta Sticla De Apa Etichete
  • Material: PVC
  • model: DOT
  • Ocazie: Aniversare

2020-08-26 Je suis très satisfaite de mes étiquettes pour l’anniversaire de mon bébé qui fêtera ces 1 ans. Le vendeur est très à l’écoute, répond facilement et surtout très patient car je lui ai demandé de faire quelques changements et au top ! J’ai fait des étiquettes personnalisés il a su répondre à ma demande ! Impeccable première fois que je commande sur Aliexpress je ne le regrette pas ! Merci
5/ 5 stars
2020-09-17 Order the 06, received the 17, fast delivery, perfect product serious seller, I like a lot
5/ 5 stars
2020-10-09 Thank you very much for your seriousness and for the quality of your work.
5/ 5 stars
2020-08-25 Le vendeur est super patient et sympa n’hésitez pas à commander c’est de la bonne qualité et la personnalisation est top !!!
5/ 5 stars
2021-01-05 Very good printing and satisfied Fast Delivery
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!