!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

1380W Masina Dent de Reparații Instrument pentru Îndepărtarea de Inducție de Încălzire 220V/110V caroserie Paintless Dent de Eliminarea Instrument de Reparații de Dent de Reparare Aparat

Oferta
Pret redus
Noile colecții

1380W Masina Dent de Reparații Instrument pentru Îndepărtarea de Inducție de Încălzire 220V/110V caroserie Paintless Dent de Eliminarea Instrument de Reparații de Dent de Reparare Aparat

Rating:
0%
3 / 5 ( 3 )
SKU
t35869

Etichete: masina de căldură, ih inducție de încălzire, paintless dent de reparare, dent de reparare, induct căldură, faianta, bicicleta dent îndepărtarea, outillage, dent remov, service scule de mână.

In stoc
1 024.36lei 1 969.93lei

Paintless Dent Removal Reparații Mașini De Inducție De Încălzire Pentru A Scoate Urme De Lovituri

Frecvență de intrare: 50/60Hz

Putere de ieșire: 1.38 KW

Frecvența De Ieșire: 150 KHz

Putere de Ieșire Cablu: 160 cm

Clasa De Izolație: F

Dimensiune produs: 25 x 14 x 8 cm

Dimensiuni cutie: 31 x 16 x 32.5 cm

Greutate: 4.1 KG

Optional Model:

#1: 220V UE Plug

#2: 110V Plug SUA

Caracteristici:

●Prelungiri atestarea CE,UL,CCC,ROHS,FCC,PSE.

●(Paintless Dent Removal) Seria Cuptor de Inducție Magnetică Dent Îndepărtarea de Sistem, posibilitatea de a elimina urme de Lovituri mici, Ușa de Faliment și de Alte Minore Moale urme de Lovituri pe vehicule rapid și curat, care are un ecran digital și relative de control pentru timp și setările de alimentare.

●Este un fel de rapid, comod și instrument profesional special conceput pentru vehicule profesionale body shop lucrătorilor, care poate economisi timp în timpul unui proces de reparare.Prin urmare, Inducerea Dent Removal System este o alegere avantajoasa pentru Auto Corp Repararea Magazin pentru a elimina mai moale dent.

●Nu este nevoie de suplimentare si de material,de Inducție Dent Îndepărtarea Sistemul va elimina o varietate de moale si mici urme de lovituri cu ușurință de încălzire fără flacără panoul din spatele vopsea de exterior a panoului, ameliorarea stresului deține dent și ridicarea dent prin inducție termică de expansiune, mai ales în locurile greu accesibile zone, sau zone greu pentru a obține în spatele.

Pachetul Inclus:

1 x Principală

1 x Cablu de Alimentare

1 x Quick Connect Cap Cu Cablu

5 x Ciocni de Reparare Pixuri

1 x Ciocan

Avertizare Înainte De Operație:

1.Nu folosiți acest aparat la pacienții cu stimulatoare cardiace și diverse proteze metalice.

2.Înainte de a utiliza echipamentul, vă rugăm să poarte o mască de protecție, mănuși de protecție și salopete pentru a preveni arsurile în funcțiune.

3.Nu purta orice obiecte din metal, cum ar fi ceasuri, coliere, chei, catarame, monede, fermoare, etc..

4.Echipamentul nu va fi utilizat în conductoare de praf, spray zona de lucru, cu combustibil chimic zona de lucru, zona de temperatură înaltă și umiditate ridicată zonă.

5.Atunci când aparatul este pornit, nu materiale combustibile poate fi plasat lângă ea.

6.Înainte de a utiliza echipamentul, vă rugăm să aveți un stingător de incendiu în caz de funcționare necorespunzătoare.

7.Nu trebuie să instalați airbag-uri în apropiere de utilizare a acestui instrument.

8.Dacă aparatul este conectat la sursa de alimentare, este necesar pentru a proteja echipamentul.Deconectați de la priză atunci când nu este în uz.

9.Echipamente de stocare, temperatura trebuie să fie menținută la 0~50 ℃, atunci când dispozitivul mobil pentru a evita vibrațiile.

Avertisment Important În Funcțiune:

1.Repararea capul în repararea deteriorate corpul proces de reparații de cap si temperatura corpului va crește rapid, în echipamente, corpul, reparare cap fără răcire, vă rugăm să nu atingeți, astfel încât să nu arde.

2.Reparare cap în procesul de reparare, repararea de cap si temperatura corpului va crește rapid, singur piesele deteriorate nu pentru o lungă perioadă de timp de funcționare (la fiecare 1~15 secunde după operație cu un prosop umed ștergeți în mod repetat piesele deteriorate de răcire), temperatură înaltă de vopsea pentru a evita rănirea.

3.Procesul de reparare, reparații de cap si temperatura corpului va crește rapid, masina a experimenta un moment de slab înmuiere, timpul de reparare a capului nu trebuie să apăsați butonul de acțiune, astfel încât să nu se înmoaie moment cauzate de creșterea în depresie.

Note:

1.Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 2 cm de eroare,vă mulțumesc.

2.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj despre preferă Model,sau va vom trimite prin întâmplare.

3.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Audew
  • Foaie De Metal Set De Scule Piese: 9pcs/set cu cutie de depozitare
  • culoare: albastru
  • Tip de Foaie de Metal de Instrumente: Foaie De Metal Setul De Unelte

2020-10-09 Everything works fine, I liked the suitcase
5/ 5 stars
2020-12-03 I didn't get the model bought. I got a 1000W one. The package in time and in perfect condition
3/ 5 stars
2021-01-26 Not happy with the store .... The goods arrived in Komsomolsk-on-Amur in 10 days. Replaced the goods with more weaker power and do not want to turn the difference .....
1/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!