!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Parbrizul mașinii Acoperă Soarele Umbra Protector de Iarnă Îngroșarea Anti-îngheț, Anti-îngheț Zăpadă Capac de Sticlă Masina de Protecție Guard

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Parbrizul mașinii Acoperă Soarele Umbra Protector de Iarnă Îngroșarea Anti-îngheț, Anti-îngheț Zăpadă Capac de Sticlă Masina de Protecție Guard

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
t35783

Etichete: led offroad, lanț de zăpadă, parbriz motocicle, auto pentru umbrela, automat motocicleta acoperi, iarna femei, pliabil capac parbriz, 06A, autocaravana capac de sticlă, masina de zapada.

In stoc
15.48lei 20.65lei

Descriere:

Iarna: Pe o dimineață rece de iarnă, este foarte consumatoare de timp și plictisitor, și este foarte rece, pentru a îndepărta zăpada și gheața de pe parbriz înainte de a merge la locul de muncă sau folosind o mașină.Cu acest produs, mașină de zăpadă în timpul iernii va rezolva problema cu ușurință.Protectorul va elibera imediat parbriz de zăpadă, gheață și îngheț!Pur și simplu acoperi capacul de pe parbriz, pentru a evita problemele.

Vara: Utilizați un parbriz protector pentru a preveni masina de încălzire.Umbrela de soare nu a lovit soare și pătrunde masina ta, dar va fi reflectat imediat.Prin urmare, temperatura în interiorul masina ta este încă bună și rece.Masina de protecție solară se va rezolva problema cu ușurință.

Vehicul parbriz protector este realizat din poliester de înaltă calitate pentru a oferi cele mai carcasă robustă.Acesta este ambalat într-o practică sac de depozitare astfel încât acesta poate fi pliat cu ușurință și frumos depozitat atunci când nu este în uz.

Bretele reglabile pe fiecare parte fixa capacul la loc, astfel încât să nu se încadrează off.Elastic montaj nu are nevoie să fie lipite pe ușa laterală.

caietul de sarcini:

Nume Produs: Universal Zăpadă Iarna Bloc Snowproof Frostproof Mașina Din Față De Sticlă Parasolar Protecție Solară Jumătate Mașină De Îmbrăcăminte Acoperi

Modele adecvate: 95% auto, modele SUV

Model produs: R-3909

Produs material: PEVA plus de bumbac

Culoare produs: gri

Dimensiune produs: aproximativ 2,1 m front-end lățimea de 2,4 M din spate lățime, partea latime 1.4 M (6.8*7..8*4.6 m)

Produs net în greutate:280g

Produs de ambalare: 1buc / sac de depozitare

Caietul de sarcini:

detalii produs

Aduse din import material PEVA, stratul de suprafață este de tracțiune și rezistent la zgârieturi, lumină și lumina, și temperatura scăzută nu va îngheța.

Protecție solară protecție solară izolare, puternic placate cu argint film aluminizat compozite strat, de înaltă reflectorizante, izolare termică ridicată, este un profesionist reflectorizante material de izolare.

Materialul original este ultra-fine de bumbac, de lână, care nu strica masina, nu are scame, și nu pătează de sticlă.

Reflectorizante de avertizare benzi pe oglinda de acoperire sunt portocaliu fluorescent care emite lumină puternică pe timp de noapte pentru a evita accidentale de impact.Este mai sigur, mai comod, mai simplu și mai practic să parc pe timp de noapte.

Cele patru roți fixe cârlig design previne îmbrăcăminte de a fi fragmentat și eficient poate micsora îmbrăcăminte, făcându-l ușor și convenabil de a opera.

Pachetul Inclus:

1 x Masina de Acoperire

1x Masina de Acoperire Sac de Depozitare

Note:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.

Compara detaliu dimensiuni cu a ta, te rog permite eroare de 1-3cm, din cauza manuală de măsurare.

Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.

Vă mulțumim pentru înțelegerea

  • Lățime Produs: 29cm
  • Înălțime Element: 4cm
  • Element De Lungime: 40cm
  • An: -
  • Tip De Material: PEVA plus de bumbac
  • Articol Greutate: 504g
  • Caracteristici Speciale: Stratul de zăpadă
  • Origine: NC(de Origine)

2020-09-04 The cover looks good and fits perfect to my Fiat Freemont 2014. Nevertheless, I've had nearly the same cover also before and it standed for 2 years only while it was far from using it every day, it started to crumble then. Hopefully this one will last for bit longer.
5/ 5 stars
2021-01-14 I came to Russia for 2 months. It's all right, whole. I recommend the producer. Thank you.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!